2821
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 44 پست
خب چیشده??

همیشه همه جا میگفت‌بوده اطرافش حتی جنای دیگم میومدن پیشش بعدش ک دیگه ی بلای سر اون جن عاشق میاد پدربزرگه راحت میشه ازشر جنا .اینارو پدربزرگ خودم تعریف میکنه 

همیشه همه جا میگفت‌بوده اطرافش حتی جنای دیگم میومدن پیشش بعدش ک دیگه ی بلای سر اون جن عاشق میاد پدرب ...

واااای 

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ازدواج کردن 

ن بابا ازدواج کجا بود جن همش دنبالش بوده ب واسطه این جن جنای دیگم میومدن پیشش بعدش سر جن عاشق ی بلایی اومد ازبین میره پدربزرگ هم راحت میشه از دستشون اینارو پدربزرگ خودم تعریف میکنه همش برامون

واااای 

البته ی بارم پدربزرگم میگفت ک ازش بچه هم داشته ک زن اول پدربزرگ مادرم اون بچه رو میکشه بخاطر همین زن اولش طلاق داده بعد مرگ اون جن دوباره با مادرپدربزرگ خودم ازدواج میکنه  نمیدونم واقعا راسته یا ن 

همیشه همه جا میگفت‌بوده اطرافش حتی جنای دیگم میومدن پیشش بعدش ک دیگه ی بلای سر اون جن عاشق میاد پدرب ...

شوخی کردم واقعا راسته ... ولی عجب شجاع بوده پدربزرگت من بودم سکته میکردم

این نیز بگذرد . . .

جن عاشق داری شما؟

نه توروخدا ولمم کن این چه حرفیه اه

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
پدر بزرگت چیزیم مصرف میکرده ؟😮😅

عزیزم اینو فقط پدربزرگم نمیگه چندین نفر اینو برامون تعریف کردن و این ک ی جن عاشق انسان  بشه کاملا حقیقت داره میتونین راجع بهش تحقیق کنید

شوخی کردم واقعا راسته ... ولی عجب شجاع بوده پدربزرگت من بودم سکته میکردم

پدربزرگم نبوده ک پدر پدربزرگم بوده  منم بودم میمردم ازترس .جنا معمولا عاشق ادمایی میشن ک زیبایی خیره کننده ای داشته باشن اینجور شنیدم

😆😆😆😆 فقط واسه تواها حالشو ببر  همش تو سفری

ببین چجوری ادمش کنم😁😁😁😁😁

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز