مامان من تو اینستا پیج دارا و خودش یک سال و نیمه کتوزیسته...تو پیجش دستور غذایی،باید نبایدا و اینارو هنه رو داره خواستی پیجشو بدم بت
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
رژیم بسیار پرخرجیه...روغت فقط روغن نارگیل و حیوانی،آرد نارگیل آرد بادوم گوشت توت فرنگی،آلوورا و کلا راحت نیس نه از لحاظ تهییه مواد نه از لحاظ مالی
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
من یه بار رفتم امتحان کنم، سه روز بیشتر نتونستم تحمل کنم. معادل هر کیلو وزن بدن باید یک گرم پروتئین در روز دریافت کنید، که انگار برای من زیاد بود، حالم خیلی بد شد ولش کردم.
کتو ی رژیم ثابت نداره...زیر ی پست براشون کامنت بذار و بگو از دوستای نی نی سایتی دخترتونم...خودشون راهنماییت میکنن
کتو تمومی نداره که بگید بعد رژیم...اصلا سبک زندگیتون باید عوض بشه و دائمی باشه...مامان من پنج روز کتو هس دو روز اخر هفته زندگی معمدلی....البته بعد دوسال که ریگه الان به وزن ایده الش رسبده