2777
2789
عنوان

خ ی ا ن ت

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 97 پست

حضرت علی ع فرمودند ک شیطان با تمام قوا در کمین آدم هاست همه چیز از یه نگاه خاص استارت میخوره اگه همون لحظه استغفار کرد و به خدا پناه برد حل میشه اما وقتی ی نگاه دو نگاه سه نگاه و..... کار به جاهای باریک می کشه تربیت دینی و انسانی خیلی کمرنگ شده وقتی ی انسان معنی تعهد و تاهل رو نفهمه شعور نداشته باشه از خدا نترسه همه چی گندش درمیاد

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
منطورت اینه هر کسی ی غار مخصوص ب خودش داشته باشه تا خیانت نکنه ؟!!!!!!! عجب حرفایی ادم میشنوه&nb ...

منم همینو میگم فقط ماهواره نیست ک اتفاقا اینا خوبه ک ادم  زن و مرد خوب رو بهتر بشناسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من ماهوارم خیلی اثر داشت.خیلی عادی جلوه داد این روابطو.جاشم باز کردی.یه زن متاهل وه دوست پسر داره اصلا از نظرش کار وحشتناکی نیست .چون تو نظرش عادی شده.بعدم تو  ایران اون فشاری که واسه ازدواج و موندن تو زندگی هست اینو بیشتر کرده.اینجا همه به سن 20 تا 30 رسیدن باید ازدواج کنن.انگار یه قانونه.بعدم بچه و زندگی.شاید تو کشور دیگه اصلا مهم نباشه.10 سال با یکی هست بعدش از هم راحت جدا میشن.اینجا وقتی زن و شهوری مشکل دارن راحت نمی تونن جدا شن.هزار تا سنگ هست.الان دوست من شوهرش خیلی بهش بی توجه و بی محبت بود.اقدام کرد واسه جدایی .هر کی دلیل جداییشو میشنوه میگه همین.انگار اصلا چیز مهمی نیست.من نمی دونم این فیلمای ترکیه چرا انقد اصرار دارن رو حول همین موضوع خیانت بگردن

و

متوجه نمیشم ماهواره چه ربطی به خیانت داره! 

توی ماهواره اگه سریالی پخش میشه که توش خیانت هست مثلا طرف میگه ایول خیانت برم خیانت کنم؟! 

خب این یارو اگه مختار ببینه که خطرناک تره! 

یه شمشیری چیزی میگیره دستش همه رو سر میزنه! 

همینقدر مسخره!!!!!!! 

حالا جدا از این، دلیل خیانت نه ماهواره اس نه اینترنت نه اینستاگرام. هوسبازی خائنه و بی وجدان بودن کسی که وارد زندگی یکی دیگه میشه 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

بعضی هاشم توهم 😶والا ما خانواده بازی هستیم ولی اینجوری نیستیم🤦🏻‍♀️یا شوهرام همه دوست هاش پسر های امروزی ان ولی اصلا اینجوری نیستن فیلم ترکی که نیستن 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
چه ربطی داره  منم با دوست پسرم ازدواج کردم  مگه بده؟ مجرد بودم و به کسی تعهد نداشتم دلم ...

عزیزم ما داریم از راه غلط حرف میزنیم 

نه راه درست 

خوشبخت باشید 

شما دو آدم متعهد بودید 👌🏻

ما هم داریم از تعهد حرف میزنیم 

به نظرم ادمای ترسو میرن خیانت میکنن. .... آدمی که نترس باشه می مونه و زندگیشو درست میکنه و یا در نها ...

اتفاقا ادمای نترس خیانت میکنن از عواقبش عم نمیترسن وگرنه اینکارو نمیکنن

هر وقت از خدا دور بشیم و از عقوبتش نترسیم 

و زارت و زارت بگیم

نیت مهمه 

انواع عذابها بهمون نازل میشه 

از جمله خیانت

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 

مردا تو ایران خیلی خراب و کثیف و هرزه شدن 

خداراشکر که تو اون جامعه فاسد زندگی نمیکنم

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

جامعه داره خراب میشه بعضی جاها فرهنگ غربی جواب نمیده مثل کشور خودمون قبول کنید بعضی ایرانیا بی جنبه هستن اگر فرهنگ خودمون ک از زمان قدیم بوده الان هم بود شاهد این بی بندوباریا نبودیم