2777
2789
عنوان

خ ی ا ن ت

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 97 پست

لطفامنونخورین امامامانم میگه چراقبل انقلاب این همه خیانت نبود؟؟؟؟مامانم متواد۱۳۲۷هستش اینوازخیلی قدیمیای دیگه م شنیدم که معتقدن مرداگرسنه جنسی نبودن خونواده حرمت داشت بااینکه حجاب نبودوکاباره وشراب وسینماهم بود

فحش کش نکن، آمارشو درار

آخه با یه شماره چه جوریقط تو تل عکسشو دیدم با بچش

اگر به واسطه خونم حقی بر گردن دیگران داشته باشم، به خدای کعبه قسم، از مردان بی‌غیرت و زنان بی‌حیانمیگذرم...!"شهید امیرحاج امینی"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چررت گویی تا کی؟؟ کی گفته خیانت عاملش ماهوارس؟؟ بعد میگن چرا جهان سومیم😐😐😐

ببین فیلمایی که خیانت و جذاب نشون میدن شاید برای ما جا افتاده باشه بفهمیم ولی بعضیا رو به چالش میکشه چون هجانی رو تو عشق پنهانی نشون میده که تو زندگی فرد نیست و اون فرد چون به بلوغ کافی تو این زمینه نرسیده مشتاق این روابط میشه نمیگم. حتما تاثیر میذاره ولی روهمه بی تاثیر نیست ربطی هم به سن و تحصیلات نداره به کم و کاستی شخصی و شخصیت طرف بر میگرده

خدا جون مرسی بابت تمام داده هات و نداده هات
ماهواره  مبایل  تلویزیون  کوچه و بازار   شو لباس  و هزار تا چیز دیگه

منطورت اینه هر کسی ی غار مخصوص ب خودش داشته باشه تا خیانت نکنه ؟!!!!!!!

عجب حرفایی ادم میشنوه 

خیانت فقط ی دلیل داره اونم ذات خراب  والسلام 

ني ني سايت چرت پرتم زياد ميگن توجه نكن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به نظرم ادمای ترسو میرن خیانت میکنن. .... آدمی که نترس باشه می مونه و زندگیشو درست میکنه و یا در نهایت شجاعتشو داره که زندگی ای رو که دوس نداره پایان بده نه اینکه تا دید زندگی سرد شده سریع به فکر نفر سوم میفته. ......

اکثر خیانت ها در اقوام و فامیل میفته ، طرف میاد از رابطه زناشوییش برای پسرخاله و فلانی میگه که البته منظوری هم نداره ولی همین صمیمیت باعث میشه روز به روز به هم احساس نزدیکی کنن. .......

بنظرم باااااید حرف ها و مشکلات زندگیمون رو توی دلمون دفن کنیم و به هیچکس چیزی نگیم. .... توی این زمونه دل هیچکس برای کسی نمیسوزه. ....

آفرین چقد قشنگ گفتین. بعضیا بی بندو باری تو خانوادشون عادیه میخوان همه آدما رو مثل خودشون بکنن یه جو ...

فک میکنن همه چیزشون غربی بشه به همه چی رسیدن 

اگه خارجیا با یکی ان برا مدت محدوده سریع دلشو بزنه میرن سراغ بعدی 

جامعه ای که دنبال این سبک زندگیه باید قید خانواده رو بزنه 

همه جیز بشه لذت بردن زن و مرد از جسم هم بدون هیچ نتیجه ای بدون هیچ فرزند سالم و خانواده داری همه تنها و دنبال لذت تن 

تهههه پوچی 

ببین ملت دارن خودزنی میکنن برا رسیدن به پوچی 

هییییی

منم خيلي دوس دارم ولي بلد نيستم چي بگم

میترسم بعد واسه خودم بد بشه شوهرم هیچ وقت قبول نکرد

اگر به واسطه خونم حقی بر گردن دیگران داشته باشم، به خدای کعبه قسم، از مردان بی‌غیرت و زنان بی‌حیانمیگذرم...!"شهید امیرحاج امینی"