2777
2789
عنوان

قرص آهن چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم کم خونی ارثی داشتم هم هموگلوبینم ۱۰بود.دو بسته قرص آهن خارجی خوردم بعد از بیست روز کامل رفع شد

بعد از بیست روز چه خوب خداروشکر

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.
نه ديگه كجا سخته😄😄مثل سوپ يه قاشق😝 رقيق نيست براي گوارشم بهتره 

آره برای گوارش حتما بهتره ولی فکر کنم قشنگ مزه آهن میاد تو دهنت😖😁

تمام قرص های آهن 

تو بدن سودا سوخته تولید میکنه که پیش زمینه انواع سرطان هست

فقط تو کشور جهان سوم هست که کسی کمبود ویتامین میگیره میگن برو قرص ویتامین بخور

هر چیزی رو باید از منبع طبیعی ش گرفت

مثه زمان قدیم که همه سالم بودند

سه شیره سرشار از آهن است

دوسین

خرما

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
تمام قرص های آهن  تو بدن سودا سوخته تولید میکنه که پیش زمینه انواع سرطان هست فقط تو کشور ج ...

سه شیره چیه از کجا پیدا کنم؟

آره همه چیزا طبیعی که هست ولی قرص یه چیزو زیاد توش میگنجونن دیگه

دوسین هم نمیدونم چیه🙈

سه شیره چیه از کجا پیدا کنم؟ آره همه چیزا طبیعی که هست ولی قرص یه چیزو زیاد توش میگنجونن دیگه دوسی ...

خب  خودتم میگی قرص معلوم نیس توش چی بکار بردن

به کبد و کلیه خیلی فشار میاره.

ببینیم دندون بچه هارو که قطره اهن میخورن رو چه جوری میپوسونه 

حالا فکر کن با تمام بدن چه میکنه.

فقط یه ارز آوری میشه برای مافیای دارو..

بعد قرص فقط تا رمانی که میخوری آهن آزاد شده تو خون رو اندازه نگه می اره

قطع که کتی دوباره برمیگرده به کمتر ار قبل

سه شیره انگور توت خرما..عطاریها دارند

دوسین دوای هر دردی هست حتی خیلی ها باهاش باردار شدن

ترکیب عسل طبیعی و سیاهدانه نیم کوب 

هم خودت میتونی درست کنی هم از عطاری بخری

کباب دل جیگر..

بازم تو نت سرچ کنی میاد

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
خب  خودتم میگی قرص معلوم نیس توش چی بکار بردن به کبد و کلیه خیلی فشار میاره. ببینیم دندون بچه ...

مرررسی قربونت برم🙏🙏😍

میپرسم یه تحقیقی میکنم