بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای نگو😁😁😁میخوام شوهرایندمو ازاونجا انتخاب کنم از الان حسودیم شد😬😬😬😬😷
😂😂😂😂😂هستن دیگه،یه عالمه😁😁😁😁تازه دیروز به شوهرم گفته بودن چرا نمیای تو جمع بگی بخندی😐😐😐شوهرمم گفته بود وقت نمیکنم،زنه گفته بود بیا تو جمع. تو چند وقت دیگه میخوای زن بگیری😑😑😑😑
شوهرمم گفته چند تا چندتا😬😬😬یدونه دارم دیگه😁😁😁😁😁😁
❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
😂😂😂😂😂هستن دیگه،یه عالمه😁😁😁😁تازه دیروز به شوهرم گفته بودن چرا نمیای تو جمع بگی بخندی😐😐😐شو ...
متاهل باشن راحتی 😐🤦♀️😂😒میزدی قیمه میکردی طرف آره دورهمی زیاد دارن و سفرای دوره کاری 🤦♀️😂ولی اون وام اصل کار که بیشتر باهم صحبت میکنیم 😒😒😐مشتری رخنرم هست 😒😂
سال من بهترین سال میشه سالی که زندگی پر از زیبایی است❤️😍🤗
😂😂😂😂😂هستن دیگه،یه عالمه😁😁😁😁تازه دیروز به شوهرم گفته بودن چرا نمیای تو جمع بگی بخندی😐😐😐شو ...
وای😒ولی خب دوربین میزارن ک هیچ غلطی نکنن...😦مرده بمن گفت حق ندارین شمارتونو ب کسی داخل شعبه بدین.راسی عزیزم ی سوال دیگ..کسی ک تو شعبه 1..منظورم مرکزی باشه حقوقش فرق داره؟