2777
2789
😁😂😟برو محل کارش فردا 😐😁😒

باشه حتما میرم😤😤😤😤

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
باشه حتما میرم😤😤😤😤

ببین منم میام رسمی کنم 😐😁😒😟😂

سال من بهترین سال میشه سالی که زندگی پر از زیبایی است❤️😍🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارمند بانک که شیک کارش چرا مسخره میکردن😒😐

خدایی شیک نیست نمیدونم شاید تو مهندسی ها شیک نیست اخه بچه های کامپیوتر ، ریاضی امار و حسابداری و دیپلمه ها میرن 

همش هم اشنا و فامیل میومدن ، یبار دوستم منو برا داداشش انتخاب کرده بود چون برادرش مهندسی میخواست داداشش پزشک بود تا فهمید بانکی ام گفته بود زن من پول و چک نقد کنه 😑😑😐 حداکثر هنرش اینه 😅😅😅

اداره کشاورزی بودم دو سال بخش تخقیقات اب و خاک 

الانم گاز هستم ، اداره گاز مشهد خیلی بزرگه ، زیر وزارت نفت هم هستیم خوبیش اینه 

خدایی شیک نیست نمیدونم شاید تو مهندسی ها شیک نیست اخه بچه های کامپیوتر ، ریاضی امار و حسابداری و دیپ ...

کی گفته این رسمی بانک باشی با سابقه زیاد خیلی شیک واسه آقایون البته کار خوبی توی بانک همه هم قبولش دارن غیر رسمیشم خوبه یه کار با پرستیژ هرکی بهت گفته بده الکی گفته کلی مزایا ایناهم دارن ازهمه بهتر تا تو شرکت کار کنی خیلی بهتره 

ببین منم میام رسمی کنم 😐😁😒😟😂

😂😂😂😂

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
واقعا رسمی نمیکنن؟اینو ی نفرم بمن گف منم ب قراردادی راضی شدم.گف درت نمیارن فقط بیا بانک...

خودت بانکی بعد تو بانک پیدا کن 😒😟😂

واقعا رسمی نمیکنن؟اینو ی نفرم بمن گف منم ب قراردادی راضی شدم.گف درت نمیارن فقط بیا بانک...

نمیدونم والا از کار این بانکا،والا به شوهرم گفته بودن که مجبورا رسمی کنن ولی اینا دارن از زیرش در میرن ولی بلاخره باید رسمی کنن،خدا کنه رسمی کنن،زندگیمون از این رو به اون رو میشه😕😕😕😕

نمیدونم والا از کار این بانکا،والا به شوهرم گفته بودن که مجبورا رسمی کنن ولی اینا دارن از زیرش در می ...

ذرت 😁😁🤦‍♀️ذرت بده