2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

91 بازدید | 9 پست

پسرم دو سالو دوماهشه کامل از پوشک توروز گرفتمش.ولی شبا نه و موقع شب پوشکش میکنم.چطور از پوشک شب هم بگیرمش؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

منم دخترم رو روزا گرفتم ولی شبا همچنان پوشک میکنم چون زیاد شب ادرار میکنه نمیتونم بیدارش کنم ببرمش سرپاش بگیرم 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخر شب حتما ببرش توالت نزدیکای صبح هم ببر.زیرشم حتما ی تشک پلاستیکی یا تشک تعویض پوشکشو بنداز که ی و ...

آخه دم صبح غرق خوابه.یعنی بیدارش کنم؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
منم دخترم رو روزا گرفتم ولی شبا همچنان پوشک میکنم چون زیاد شب ادرار میکنه نمیتونم بیدارش کنم ببرمش س ...

آره پسر منم شبا زیاد جیش میکنه پوشکش سنگین میشه

اول ببین بعد از ظهر دوساعت مبخوابه تو خواب جیش میکنه یا نه؟

اگه نه شب ۱۲ شب قبل خواب ببر دستشویی.

۵ صبح به هوای آب خوردن بیدارش کن ببرش دستشویی

۳ روز ۵ بیدارش کن.

روز چهارم. ساعت ۶ بیدارش کن.

کم کم میشه به ۷ ۸ صبح

اینجوری ظرفیت مثانه کم کم میره بالا.

اگرم میترسی خیس کنه . شورت آموزشی پاش کن. 

ببوسم خاک پاک جمکران را...تجلی خانه پیغمبران را...خبر آمد خبری در راه است... سرخوش آن دل که از آن اگاه است... شاید این جمعه بیاید شاید...پرده از چهره گشاید شاید...

آره پسر منم شبا زیاد جیش میکنه پوشکش سنگین میشه

پس زوده فعلا باید شبا پوشک کنی حداقل تا ۲ و سال و نیم 

پسرا دیر تر از پوشک  گرفته میشن.

ببوسم خاک پاک جمکران را...تجلی خانه پیغمبران را...خبر آمد خبری در راه است... سرخوش آن دل که از آن اگاه است... شاید این جمعه بیاید شاید...پرده از چهره گشاید شاید...

اول ببین بعد از ظهر دوساعت مبخوابه تو خواب جیش میکنه یا نه؟ اگه نه شب ۱۲ شب قبل خواب ببر دستشویی. ...

ممنون عزیزم.نه ظهرا که میخوابه اصلا جیش نمیکنه. ولی تا بیدار میشه سریع میگه جیش دارم.

ممنون عزیزم.نه ظهرا که میخوابه اصلا جیش نمیکنه. ولی تا بیدار میشه سریع میگه جیش دارم.

خب این خوبه

پس میتونی روش حساب کنی