2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وحشت دارم

سلام شما تونستین تو تبریز با بی حسی یا بی هوشی پیدا کنین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

من خیلی گشتم توو تبریز جایی با بیهوشی نیس متاسفانه سه بار رفتم عکس رنگی و توو دوتا مرکز نتونستن ماده حاجبو از دهانه رحم وارد کنن بار سوم خدا لطف کرد و شد همه چی هم نرمال بود فقط تجربه ای که دارم اینع دوستان لطفا برا عکس رنگی به هیچ وجه ب تصویربرداری گلگشت نرین چون فوق العاده جای کثیف بی نظم و همه ازدم تازه کار و نابلد برعکس تصویربرداری ادهمی خییییلی خییییلی خوب بود مخصوصا خانومی ک عکس گرفته مهربون و ماهر و با تجربه

من خیلی گشتم توو تبریز جایی با بیهوشی نیس متاسفانه سه بار رفتم عکس رنگی و توو دوتا مرکز نتونستن ماده ...

عزیزم کلینیک گلگشت اسمشه؟من از شادی گرانمایان وقت گرفتم میگن بابیحسی انجام میده خیلی استرس دارم

عزیزم کلینیک گلگشت اسمشه؟من از شادی گرانمایان وقت گرفتم میگن بابیحسی انجام میده خیلی استرس دارم

اون موقع ک من میرفتم بی حسی نبود جایی ولی بعدش دیدم ی جا با بی حسی میکنن قطعا بی حسی خوبه .ولی چیزی ک مهمه اینه ک جایی ک میری دکترش با حوصله و مهربون باشه تصویربرداری گلگشت اصلا خوب نیس

نمیدونم رفتی عکس رنگی یا هنوز نرفتی فقط اینک نترس عزیزم دردش در حد درد پریوده ک گاها شدید میشه و هممون تجربشو داریم