2777
2789
عنوان

هیچ سرگرمی ندارم

865 بازدید | 21 پست

شوهرم صبح بره سرکار دورش بگردم شب میاد بچه شش ماهه و دوری از خونوادم هیچ سرگرمی ندارم و تنها چه برنامه ای واسم پیشنهاد میکنید یوقتایی میگم برم مهدکودک ک بتونم بچمم ببرم اونجا ولی چطور الان همه چی شده پارتی برم بگم چی باید مدرک چی داشته باشم 

عزیزم شما بیشتر از سرگرمی، نیاز به انگیزه و هدف داری، بشین با خودت خوب فکر کن و ببین توی زندگی واقعا به چه چیزهایی میخوای برسی، کوچیک و بزرگ همه رو بنویس... بعد برنامه ریزی کن، شبها هم همه کارهای فرداتو بنویس و سعی کن در هرروز حداقل ۳ تا کار مفید انجام داده باشی، اگر کلاسهای انگیزشی هم بتونی شرکت کنی عالیه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

خب من الان بلدم نقاشی طراحی کنم دوست دارم برم کلاس ولی با بچه چجوری باشگاه برم بازم بچه نمیذاره توروخدا بیشتر کمکم کنید سرگرمی ک تو خونه باشه ی ساله اومدم تهران ولی چون جایی نرفتم هیچ دوستی هم ندارم تو انتخاب دوست هم سخت گیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مهدکودک بذار ولی چون شش ماهشه بصورت پاره وقت بذار، یعنی فقط اون تایمی که کلاس میری، ضمن اینکه بعدازظهرها هم شاید بتونی بذاری پیش همسرت، هموزشهای مجازی هم برای کارهای هنری زیاد وجود داره، من خواهرم در طول بارداری از طریق مجازی تریکوبافی یادگرفت

نه خودم با بچه برم مهدکودک کار کنم میش؟

آره چرا نشه، اگر علاقه داری حتما برو، اتفاقا کار جالب و جذابیه من تقریبا تجربه شو داشتم، تحصیلاتتون چیه عزیزم؟

ببین هرررررکاری که علاقه داری برای رسیدن بهش تلاش کن، ما خودمون مسئول رسیدن به علاقه هامون هستیم و باید براشون برنامه ریزی کنیم، از هیچ کس نباید توقع داشته باشیم، بچه و همسر و غربت هم شاید محدودیت ایجاد کنن ولی مانع نیستن! همت و توکل خودت اصل اوله

همه روزام تکراری شدن و نمیدونم چکار کنم دیگ از کارای خونه هم خوشم نمیاد اینقد ک بی هدف دارم پیش میرم بچه نمیذاره کاری کنم و اون انگیزه چیه نمیدونم دوست دارم هرروزم مفیدتر از دیروز بود