2777
2789
عنوان

درد تخمدان چپ

144 بازدید | 10 پست

تخمدان چپم دو ماهه حدودا دردمی کنه ... بعضی وقتا تیر می کشه بعضی وقتها ول می کنه دردش 

ولی دردش زیاد نبود

پریروز اقدام داشتم دیروز و امروز خیلی زیاد ب شدت درد می کنه پری هم حدودا دو هفته پیش بوده 

ب نظرتون چیه علتش

مال منم درد میکرد دوماه قبل بارداریم تا الان ولی نفهمیدم از چیه مخصوصا اون ماهی که باردار شدم دوهفته قبلش یعنی 3روز بعداز عکس رنگی پدرم در اومد ببخشید آنقدر درد میکرد میتونستم تو دستشویی بشینم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم درد میکرد دوماه قبل بارداریم تا الان ولی نفهمیدم از چیه مخصوصا اون ماهی که باردار شدم دوهفته ...

ببخشید دکتر به منم گفته برم عکس رنگی بگیرم اما میترسم خیلی سخته؟ بعد پریود باید برم؟

خدایا مواظب 
ببخشید دکتر به منم گفته برم عکس رنگی بگیرم اما میترسم خیلی سخته؟ بعد پریود باید برم؟

تو پریودی برو نوبت بگیر حتما 3روز قبلش کپسول داکسی سایکلین بگیر بخور برا عفونت بخدا من آنقدر ترس و استرس داشتم اما 5دق بعداز عکس رنگی رفته بود حرم و بازار رو میگشتم الکی استرس نداشته باش امپول مسکن زدن بهم و ژلوفن خوردم قبلشم شیاف گذاشتم منکه راضی بودم ده بار دیگه هم بگن میرم بخدا من از امپولم میترسیدما

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
مال منم درد میکرد دوماه قبل بارداریم تا الان ولی نفهمیدم از چیه مخصوصا اون ماهی که باردار شدم دوهفته ...

سلام شما درد تخمدانتون خوب شد؟

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
برای منم اینجوری بود. خیلی شدید تیر می کشید. نفسم بند میومد تقریبا. رفتم دکتر. معاینه و سونوگرافی و ...

سلام مشکل شما چی بود میشه بگی

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
سلام مشکل شما چی بود میشه بگی

هیچی! همینجوری یهو سمت چپ تیر کشید. هی بدتر و بدتر شد.می گرفت و ول می کرد. دو سه روز صبر کردم. بعدش نگران شدم و رفتم دکتر.

کلی آزمایش و سونوگرافی و معاینه...  گفت هیچ مشکلی نداری. نه کیست و نه چیز دیگه ای. خودش خوب می شه. یکی دو روز بعدش خودش خوب شد. الانم قبل از پریود گاهی همونجوری می شم. ولی دیگه می دونم عادیه و خودبخود خوب می شم. کلا دردا و مشکلات قبل از پریود رو نباید جدی گرفت.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!