2777
2789

شیرکه حتما باید مصرف بشه بادمجونونمیدونم من خوشم نمیاد ازش نمیخورم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا ..شیر رو ک من اصلا نشنیدم ..درست هم نیست 

من خواهرم پوستش گندمی روشنه و همسرش سفید سفیده ، خواهرم شیر زیاد میخورد تو بارداریش الان بچش سبزه تیره تیره هست ، میگه یکی بهم گفته تو بارداری شیر بچه رو تیره میکنه 

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
اره منم اینو یجا خوندم

انارترش بچه روسبزه ميكنه،وهمچنين فلفل،كافئين،چاي وقهوه و...،پيازخام،بادمجون،خيار،گوجه،غذاهاي ترش وشور وچرب ومونده وفست فود ويخ زده اينا همشون براكبد ضرر داره اگ كبد مادر ناسالم باشه بچش خون صاف وخوب بش نميرسه تيره ميشه

انار شيرين،انواع شيره ها،عسل،گلابي،هندونه خربزه،به،هلو سيب قرمز وخواندن سوره يوسف بران 40شبانه روز،كاهو،ابهويج،موز،شيرزعفران ب مقدار خيلي كم براسفيدي پوست

تخم مرغ دوزرده،اب دريا،زيتون ياروغن زيتون،نخود سبز يازرد،براچشم رنگي شدن

نرفتن زير افتاب،كمبود ويتامين دي،زيادي حمام كردن مصرف اب دريا نمك يددار،موي بچه رو بور ميكنه

مصرف خرما بچه رو مومشكي وپرپشت چشماني درشت ومژه هاي پر وبلند

اللهم صل على محمد وال محمد
من خواهرم پوستش گندمی روشنه و همسرش سفید سفیده ، خواهرم شیر زیاد میخورد تو بارداریش الان بچش سبزه تی ...

مثلا روزی چند لیوان میخورد ؟

شیر تا دو لیوان واسه زن باردار لازمه ..اطرافیانم میخورن والا بچه هاشونم سفیدن

شاید چیز دیگه ای خورده ..ترشی زیاد نمیخورده ؟!

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
مثلا روزی چند لیوان میخورد ؟ شیر تا دو لیوان واسه زن باردار لازمه ..اطرافیانم میخورن والا بچه هاشون ...

اونم حدودا دو لیوان میخورد ، والا نمیدونم شاید از چیز دیگه بوده ، واقعا ترشی پوست رو تیره میکنه ؟

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
اونم حدودا دو لیوان میخورد ، والا نمیدونم شاید از چیز دیگه بوده ، واقعا ترشی پوست رو تیره میکنه ؟

واسه همه اینطور نیست ...منم شنیدم اینو !!

ولی صددرصد زیادیش یه اثرات بدی رو نی نی داره.

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!