2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم از اول بارداریم تا الان لکه بینی دارم استراحتم نکردم فقط شیافت زدم اولاش الان دیگ نمیزنم.. ...

زرد مشکلی نداره ولی قهویی با دکتر باید درمیان گذاشت 

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
زرد مشکلی نداره ولی قهویی با دکتر باید درمیان گذاشت

تحت ننظر متخصصم ولی خب شیافت تجویز میکردن منم ی مدت میزدم میدیدم قطع نمیشه ولش میکردم تا الان که یه هفته بیشتر ندارم مشکلی برام پیش نیومده... البته من گروه خونیم منفی شوهرم مثبت آمپول رگام زدم ولی فکر میکنم این لکه بینی بخاطر گروه خونی باشه 

تحت ننظر متخصصم ولی خب شیافت تجویز میکردن منم ی مدت میزدم میدیدم قطع نمیشه ولش میکردم تا الان که یه ...

پس منم شاید مال همونه منم گروه خونیم منفیه شوهرم مثبت..من دکتر هرچی بگه بده انجام میدم شده باشه نه ماه از تخت پایین نمیام تا داشته باشمش

مال من قهوه ای عزیزم

منم اوایل بارداریم اینجوری شدم دکتر شیاف داد ممکنه بخاطر غذا هم باشه که میخوری من گرمی جات زیاد خوردم اینجوری شدم

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
چند هفته هستی؟؟من ماه هفتم آمپول رگام و زدم لکه بینیم کمتر شد 

تازه متوجه شدم عزیزم تقریبا یک هفته هست عقب انداختم اره ب منم دکترم گفت باید امپول ماه هفت تزریق کنی..انشالله ک از همونه