2777
2789
عنوان

رشته حقوق یا ....

826 بازدید | 14 پست

من دبیرستان رشتم ریاضی بوده و الان مدرک کارشناسی ارشد دارم

میخواستم یه رشته دیگه درس بخونم بنظرتون رشته حقوق خوبه؟ بازارکار داره؟ باید دیپلم انسانی بگیرم یا با همون ریاضی میشه؟

کسی اطلاع داره درساش سخته یا نه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بازار کار که اصلا نداره خیلی ظرفیت کم شده همه دانشگاه ها هم حقوق دارن چون نه کارگاه داره نه واحد عملی واسشون میصرفه ولی 

ریاضی که خیلی رشته های متنوع داره ببین چی بازار کارش خوبه همونو بخون مرتبط هم هست با رشتت

دستمو ول نکن🤲🏻

عزیزم حقوقم مثل پزشکی همون قدر تلاش میخاد تا موفق بشی . چرا بازار کارش خوب نباشه آخه . به شرطی که تلاش کنین وکیل کم از پزشک درآمد نداره یا دفترخانه ها درآمدشان خوبه فقط علاقه و تلاش میخاد چون لیسانس حقوق که به دردت نمیخوره باید بخونی برای وکالت و دفتر داری 

ببين عزيزم چه براي وكالت چه دفترخونه بايد امتحان بدي كه امتحان سختيه! و به غير از سختي ظرفيت كانون وكلا خيليييييي كمه مثلا حالا دقيق نميدونما ميگم مثلا اگه ١٠هزار نفر شركت كنن واسه كانون وكلا براي تهران فقط ١٠نفر ميخواد كه تو تهران دفتر بزنن و اجازه وكالت داشته باشن فكر كنم دفترخونه ام همينه ! ولي همه دانشگاه دره پيتي حقوق داره به خرطر همين  قبوليش سخت نيست اگر كسي هستي كه بري بخووووووني جدي جدي مثلا دو سال بخوني امتحاناش رو قبول شي برو بخون در غير اين صورت وقت نذار پاش 

ببين عزيزم چه براي وكالت چه دفترخونه بايد امتحان بدي كه امتحان سختيه! و به غير از سختي ظرفيت كانون و ...

خودم درسم خوبه و عاشق درس خوندن هستم و دانشگاه هم جزو رتبه ها بودم

ولی از حقوق میترسم میگم همش قانون و ماده است سخته حفظ کردن برا همین پرسیدم

ممنونم