امروز هفدهمین روزی بود که آی یو آی کرده بودم فکر میکردم که باردارم اما الان پریود شدم خیلی ناراحتم دیگه ناامید شدم خدایا چرا یه بچه به من نمیدی به همه دادی به من بدی فقیر میشی 😭😭😭😭😭
ن من یک سالو نیمه اقدام یکبارای یو ای منفی شد الان دکترمو عوض کردم گفت شوهرت سالمه خودم یکم تنبلی دارم
خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
عزیزم اهل ارومیه ای؟تو تاپیکات دیدم از دکتر منتظری سوال پرسیدی؟من میخوام برم پیشش،شما رفتین؟اگه رفتی ...
اره عزیزم ..توهم ارومیه ای؟ من پیش دکترنطیفی رفتم ۶ماه هیچ تاثیری نکرد به شوهرم گفت اسپرمات ضعیفه بعدرفتم پیش دکتر منتظری گفت شوهرت سالمه خودم تخمک گزاریم ضعیفه تازه رفتم پیشش ولی تعریفشوخیلی شنیدم
خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
اره عزیزم ..توهم ارومیه ای؟ من پیش دکترنطیفی رفتم ۶ماه هیچ تاثیری نکرد به شوهرم گفت اسپرمات ضعیفه ب ...
اره خانمی منم اهل ارومیم،چن بار رفتم پیش دکتر فریده سلطانی میگفت هیچ مشکلی ندارین،واسم لتروزول و کلومیفن و اچ سی جی نوشت،همه میگفتن اون که دکتر نیس ولش کنین الان واس چن ماه بعد از دکتر منتظری وقت گرفتم دیگه توکل به خدا
قد آسمون خودتو دوس داشته باش باور کن تو دنیا هیچی ارزشش بیشتر از خودت نیس👧