2777
2789
عنوان

چجوری بچه هاتونو از پوشک گرفتین؟؟

898 بازدید | 31 پست

از تجربتون بگین لطفا

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)

ی هفته س گرفتم،هنوز قشنگ یاد نگرفته،نمیتونه جیششو نگه داره

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی هفته س گرفتم،هنوز قشنگ یاد نگرفته،نمیتونه جیششو نگه داره

چجوری؟ با چ روشی؟

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)

تجربه من اینه که به هیچ وجه زود اقدام نکنید . حتی شده تا سه سالگی صبر کنید ولی بذارید بچه آمادگیشو پیدا کنه . و مث من نشه که ۸-۹ ماه گیر از پوشک گرفتن بچم بودم . آخرم شد . اما اعصاب جفتمون داغون شد 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
منم میخوام بدونم استارتر بیزحمت لایکم کن بیام بخونم

ناپیک قبلیمم ی نگاه بنداز

چجوری؟ با چ روشی؟

تند تند بردمش دستشویی دیگه،روش خاصی نداره که،روز اول تا ساعت 12شب پی پی نکرد،درحالی که هر روز دو سه بار میکرد تو پوشکش،40دقیقه تو دستشویی بودیم تا بلاخره با داستان و قصه پی پی کردش

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
تجربه من اینه که به هیچ وجه زود اقدام نکنید . حتی شده تا سه سالگی صبر کنید ولی بذارید بچه آمادگیشو پ ...

منم بهش فشار نمیارم هنوز نمیگه فقط گاهی با شورت اموزشی پاش میکنم با شرایط اشنا بشه ۲ ماهه اقدام کردم کم کم جلو میرم

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
تجربه من اینه که به هیچ وجه زود اقدام نکنید . حتی شده تا سه سالگی صبر کنید ولی بذارید بچه آمادگیشو پ ...

از چ سنی شروع کردی؟

پسرم مقاومت نشون میده و دوست نداره پوشکش کنم. تو ۲۰ ماهه

دوسال تمام بهترین وقته.  من دخترم رو تو سه روز گرفتم . روز اول ودوم  هر یکربع میبردم روزسوم هر نیم ساعت روز چهارم خودش گفت . البته با تشویق و جایزه اینا.  یه تخته وایتبرد هم تو دستشویی براش گذاشتم هربارجیش میکرد ماژیک.میدادم نقاشی بکشه

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....