2777
2789
عنوان

ساک بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 47 پست
ای جانم  خدا این لحظه های نابو قسمت همه بکنه الهی امین واسه منم دعا کن تا خدا دامنمو. سبز کنه

انشالله میده ولی به موقعش...اون سری که باردار شدم سقط شد همش نذرو نیاز میکردم که باردار شم با زور انگار از خدا میخواستم که سقط شد ولی بعدش بیخیال شدم...حتی چند بار تومدم تو همین جا ختم بردارم برای بارداری پشیمون شدم گفتم من که به زور نمیخوام خدا خودش میده...فقط به خدا ایمان داشته باش...یه روز میای بهم میگی باردار شدی

انشالله میده ولی به موقعش...اون سری که باردار شدم سقط شد همش نذرو نیاز میکردم که باردار شم با زور ان ...

خدا از دهنت بشنوه

خدا بهم صبوری بده ک انقد. غر نزنم و منتظر باشم همچنان

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استرس ندارم سعی میکنم بهش فک نکنم ولی مدام دارم دعا میکنم ک خدا. معجزه کنه واسم اخه من تنبلی تخمدان ...

منم شوهرم قبلن دکتر بهش گفته بود اسپرمش خیلی ضعیفه باید از بیضه سونو بده...هر کاری کردم نرفت گفت خدا بخواد میده عجله نکن ...دکترم نرفتیم

عصر ک رفتی سونو بیا خبرمون. کن ان شاالله ک با خبرای خوب برگردی

چشم عزیزم حتما میام خبر میدم برام دعا کن...ایشالله به حق فاطمه زهرا شماهم باردار بشی به این روزا بخندی بگی چرا الکی غصه خوردم...چند وقت اقدامی

چشم عزیزم حتما میام خبر میدم برام دعا کن...ایشالله به حق فاطمه زهرا شماهم باردار بشی به این روزا بخن ...

من دو ساله ازدواج کردم کلا تو اقدامم ولی شوهرم بخاطر کارش ففط سه ماه از سالو کنارمه پارسال سه ماه پیشم بود. زفت امسال دوباره اومده سه ماه کنارمه باز میره تا سال بعد

من دو ساله ازدواج کردم کلا تو اقدامم ولی شوهرم بخاطر کارش ففط سه ماه از سالو کنارمه پارسال سه ماه پی ...

اهان مطمئن باش اگه چند ماه پیشت باشه باردار میشی تو هر ماه شانس بارداری فقط ۲۵ درصده...نمیتونه مرخصی بگیره یه چندماه پیشت باشه

اهان مطمئن باش اگه چند ماه پیشت باشه باردار میشی تو هر ماه شانس بارداری فقط ۲۵ درصده...نمیتونه مرخصی ...

ن بخاطر شغلش میره خارج از کشور

اخه کمر درد دارم گفتم برم ببینم چه خبره...دوستم ۴ هفته و دوروزش بود ساک دیده شد یعنی تو هفته ۵ دیده ...

منم 5 رفتم با سونوی مطب دکتر دیده نشد

گفت 4 روز بعد برو بیرون جای خوب ببینیم دیده میشه یانه

که دیده شد

منظور اگه دیده نشد نگران نباش بزار 6 هفته پرشه باز برو

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
اخه کمر درد دارم گفتم برم ببینم چه خبره...دوستم ۴ هفته و دوروزش بود ساک دیده شد یعنی تو هفته ۵ دیده ...

میشه عزیزم من ۶ هفته و ۶ روز قلبشم تشکیل شد خداروشکر

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
ادم اگه عفونت داشته باشه حامله نمیشه؟؟

چرا میشه ..ولی کلا عفونت توی بارداری خوب نیست

ممکنه باعث سقط شه ...یا پاره شدن کیسه اب ؛زایمان زود رس 

رفع شه خیال ادم راحت تره.

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!