2777
2789
عنوان

ساک بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 47 پست
گلم اصلا ربطی به ریختن و نریختن نداره من خودم تو اقدام وقتی تموم میشد سریع بلند میشدم فکر کنم یه دیق ...

خدا کنه همینجوری باشه مال منم

یکم دلم اروم. گرفت خدا. خیرت بده

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکلم به خداست چون تو اوج نا امیدی باردار شدم ...فقط ترس و وحشت افتاده به جونم تا ساعت ۴ که برم سونو ...

ببخشید اینو. میپرسما میشه بگین کار خاصی کردی ک باردار شدی؟؟

اخه منم ناامیدم و همش کارم التماس کردن ب خداس

خارج رحمی باشه باید شکمت تیر بکشه و درد بگیره . کمردرد واسه این نیست که ! بنظرم اصلا نگران نباش &n ...

حتما به دردا حساس شدم خدایا یعنی میشه برم ساک و ببینه ای خداااا

خدا کنه همینجوری باشه مال منم یکم دلم اروم. گرفت خدا. خیرت بده

دلت اروم باشه عزیزم اسپرم تو لحظهای اول میره بالا...به خدا من سریع بلند میشدم حوصله نداشتم پاهام و بدم بالا و ده دیقه دراز کش باشم...

بعدش یه سوال دیگه هم داشتم هر وقت ادم ترشحات تخم مرغی دید ینی تخمکش ازاد شده؟؟یا تخمکش داره بالغ میش ...

ترشح تخم مرغی نشونه عفونته. عفونت داری ؟ خارش چی !

اگه اره دیگه اقدام نکن و عفونت رو درمان کن

و بعد اقدام یخورده از اون مایع ریخته شه کاملا طبیعیه .واسه همه اتفاق افتاده .واسه ی لقاح یه اسپرم از میلیونها اسپرمی ک وارد بدنت میشه کافیه.

تازه اسپرم ها خودشون رو ب واژن میچسبونن و میرن سمت رحم اون اب اضافیه ک خارج میشه .جای نگرانی نیست

فقط بعد اقدام حداقل 15 دقه دراز بکش و بعد بلند شو.

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
ترشح تخم مرغی نشونه عفونته. عفونت داری ؟ خارش چی ! اگه اره دیگه اقدام نکن و عفونت رو درمان کن و ...

ن خارش و سوزش اینا ندارم

ترشح شفاف بود. و کش میومد

هیچ بویی هم نداشت

ببخشید اینو. میپرسما میشه بگین کار خاصی کردی ک باردار شدی؟؟ اخه منم ناامیدم و همش کارم التماس کردن ...

من سه سال پیش یه سقط داشتم دو سال بود تو اقدام بودم هر سری میخواستم برم دکتر میگفتم اگه خدا بخواد میده نخوادم که نمیده هر ماه و میگذروندم جالب اینکه دقیقا روز موعد پری میشدم...فقط سر نماز یه بار گفتم خدایا من چیزی رو به زور ازت نمیخوام هر وقت دیدی امادگیظشو دارم صلاح دونستی بهم بده اگه هم صلاح ندونستی نده...همش تو دلم میگفتم خدا ارحمن راحمینه...فقط همین ...بعد دیگه زدم رو رگ بیخیالی بدون اینکه استرس داشته باشم ...بعد دوسال موعدم نشدم تعجب کردم فردای موعد بی بی زدم مثبت شد

ترشح تخم مرغی نشونه عفونته. عفونت داری ؟ خارش چی ! اگه اره دیگه اقدام نکن و عفونت رو درمان کن و ...

ادم اگه عفونت داشته باشه حامله نمیشه؟؟

من سه سال پیش یه سقط داشتم دو سال بود تو اقدام بودم هر سری میخواستم برم دکتر میگفتم اگه خدا بخواد می ...

ای جانم 

خدا این لحظه های نابو قسمت همه بکنه الهی امین

واسه منم دعا کن تا خدا دامنمو. سبز کنه

مامانای باردار تروخدا واسه منم دعا کنین مامان بشم خدا صدای باردارا رو زودتر میشنوه

به خدا استرس سمه استرس نداشته باش بهت قول میدم باردار شی...تازه ما برنامه ریزی کردیم که بریم شمال...دیگه اصلا تو فکر بچه نبودم حتی شب قبل که بی بی بزنم فقط به شوهرم گفتم چی میشه خدا معجزه شو به ما هم نشون بده ...

به خدا استرس سمه استرس نداشته باش بهت قول میدم باردار شی...تازه ما برنامه ریزی کردیم که بریم شمال... ...

استرس ندارم سعی میکنم بهش فک نکنم ولی مدام دارم دعا میکنم ک خدا. معجزه کنه واسم

اخه من تنبلی تخمدان دارم و. دکتر گفت درمان نداره

حتی لتروزول اینا هم  کاری نکرد. واسم

داروی محلی خوردم بازم هیج