2777
2789
عنوان

برنج شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 53 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرفت درست ولی اینو درنظر بگیر یه قوطی رب مصرف یک ماهت میشه ولی یکی برنج کیلویی۲۸ تومن واسه خانواده چ ...

عزیزم بالاخره قیمتش همونه . همون در میاد یعنی . قیمت زو خود دولت کارشناسی میکنه و نظر میده . کشاورز از خودش درنمیاره که. اون پست بالاترم رو هم بخون گلم 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
اگر جملمو درست خونده باشی گفتم مواد اولیه نداره که گرون بشه

عزیزم شما بقیه ی پست زو نخوندین ؟

توضیح دادم گرونی به سبب مواد اولیه نیست . ( که نداره به قول شما )

به خاطر روند تولید و هزینه هایی هست که از اول کاشت داره تا آخر برداشت .

اینطوری نیست کشاورز دون بپاشه رو زمین چهار ماه دیگه بیاد برداشت کنه که 😊😊😊

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
اگه همه چیز 5 برابر نمیشد گرون بود ولی الان ارزونه. کدوم کشاورز 28.000 تومن فروخته؟من خودم خانواده م ...

عزیزم برنج هاشمی درجه یک تو تهران الان ۲۸ تومنه..همون برنج تو گیلان از آشنا کیلویی ۲۲ کمتر نمیده..ما خودمون گیلانی هستیم..بعدم برنج و کیلویی با رب و روغن مقایسه نکن..یک کیلو رب یک ماه میمونه روعن پنج کیلویی چندماه استفاده میشه ولی یک کیلو برنج مصرف سه چهار وعده ست..یعنی یکی دو هفته..برنج و نون کالاهای مصرفی تری هستن..

تو‌این مملکت هرکی سنگ خودشو به سینه میزنه.ما کارمندا چی بگیم که حقوقمون نسبت به تورم قطره چکونی اضافه میشه.کارمند دولت منظورم نیست چون اونا اکثرا وضعیتشون خوبه بهشون میرسن

قشر کارگر داره نابود میشه .با حقوق ۱۵۰۰ کارگر بدبخت چی باید بخوره!

عزیزم شما بقیه ی پست زو نخوندین ؟ توضیح دادم گرونی به سبب مواد اولیه نیست . ( که نداره به قول شما ) ...

میدونم عزیزم خودم از کسی که برنج میخرم میدونم چقدر زحمت میکشن و خودشونم از گرونی بی رویه ناراحتن ولی باید فکر اساسی کرد. نه اینکه هر روز سفره مردم کوچیک تر بشه

تو‌این مملکت هرکی سنگ خودشو به سینه میزنه.ما کارمندا چی بگیم که حقوقمون نسبت به تورم قطره چکونی اضاف ...

ماکارمند دولتیم والا بهمون نمیرسن

اونا ارگانهای خاصن که خوبه اوضاعشون عزیزم

تو‌این مملکت هرکی سنگ خودشو به سینه میزنه.ما کارمندا چی بگیم که حقوقمون نسبت به تورم قطره چکونی اضاف ...

واقعا درک میکنم من خودم کارمندم برنجمو خانواده م چون زمین دارن برام میفرستن والا واقعا سخته

ماکارمند دولتیم والا بهمون نمیرسن اونا ارگانهای خاصن که خوبه اوضاعشون عزیزم

گفتم اکثرا شما مثل ما شانس ندارین😁

ماشالا خدا زیاد کنه کرور کرور سبد کالا میگیرن پاداشو کارانه هاشونم به جاست

میدونم عزیزم خودم از کسی که برنج میخرم میدونم چقدر زحمت میکشن و خودشونم از گرونی بی رویه ناراحتن ولی ...

قربون دهنت .

خوب میگم یعنی مشکل اون کشاورز بیچاره نیست که‌ اونم مثل همه ی مردم ، همه چیزش ده برابرشده . قوطی کود رو پارسال میخریدن مثلا ۸۰ ، الان شده ۳۰۰ ! 

دیگه همینو حساب کن برو بالا . 

به خدا هر کی رو نگاه میکنی گرفتار شده هیچ کس هم مقصر نیست 😢😢😢😢😢

برنج تو‌کشور خودمون تولید میشه مواد اولیه نداره که وارد بشه من از اون کسی که رب گرون میفروشه حمایت ...

مواد اولیه.برنج جدا از کارگر کلی کود و سم میخواد که همه 5 برابر شده.امسال بهشون اینا رو نمیفروختن با قیمت دلار بالا بردن.