2777
2789
عنوان

برنج شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 53 پست

ما میتونیم همه به هم.کمک کنیمو یکم فشار رارو از روی همدیگه برداریم. میتونیم به کشاورز و به خودمونو همه به هم کمک کنیم. هر شهری یه چیزی داره که من.مجبورم تو شهر خودم.گرونترشو بخرم و نامرغوبتر.  میتونیم به همدیگه بگیم 

ممنون عزیزم لطف میکنی

یه ماه دیگه برنج پرمحصول شمال در میاد قیمتش به محض در اومدن خیلی خوبه. ما نداریم ولی اون موقع بهتون میگم واگه خواستین براتون میخرم. بهترین موقع خرید برنج زمانیکه دست کشاورزه.پرمحصول هم قیمت مناسبه هم تقریبا خوبه به پای فریدونکنار نمیرسه ولی بعدا همونو جای طارم میدن بیرون.

09909232559

این شماره رو دوست دارین داشته باشین. من نه فروشنده م.نه تاجرم فقط کشاورزیم. اینم براتون میپرسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اینا اصالتا شمالین همشون تهران زندگی میکنن .کسی اونجا زمین نداره😁

بله من تهران زندگی میکنم کارمندم ولی امکان نداره کسی شمالی باشه و شمال زمین نداشته باشه. پدر خودم 3 هکتار زمین کشاورزی داره. تازه من گفتم من فقط یه مقدار کم میتونم بفروشم.

یه سئوال برنجکار به دلال که میاد برنجو میخره چقدر میفروشه ؟ همون 21 تومن .

امسال تقریبا همینه. البته جنس خوبو این میفروشه. بستگی به کیفیت برنج داره مثلا خرد نداشته باشه بوجار شده باشه یا نه کلا امسال برنج طارم از 17 تا 21 بوده. حالا بستگی داره کدومو از کشاورز خریده باشن با بوجار بدون بوجار .کدوم.منطقه.واین تو شمال خیلی مهمه

بله من تهران زندگی میکنم کارمندم ولی امکان نداره کسی شمالی باشه و شمال زمین نداشته باشه. پدر خودم 3 ...

عزیزم دروغ که ندارم بگم .خانواده همسر من زمین کشاورزی ندارن خیلی ساله تهران هستن اکثرشونم از ایران رفتن

من که نگفتم شما دروغ میگی.شما گفتی امکان نداره کسی که شمالیه زمین نداشته باشه

ببخشید من اینو حذف کرده بودم براتون نوشته بودم که پستو بد خوندم احتمالا حواسم نبوده جایگزین کنم.ببخشید