2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک....

130 بازدید | 13 پست

سلام.یه مشکل بزرگ دارم.خیلی راه ها رو رفتم جواب نداده تو رو خدا اگه تجربه ای دارید بگید.دخترم متولد آذر ۹۵ خیلی بد میخوابه.امشب هم مثل شبهای دیگه تا ساعت ۳ نیم بیدار بود آخرش با گریه خوابید.خسته شدم از بس کسلم.تو رو خدا نگید صبح زود پاشو و از این حرفا هزار بار این کارو کردم بازم تایم خوابش منظم نشده در طول روز هم اصلا نمیخوابه.یه بار هم به دکترش گفتم شربت بیبی اسلیپ داد که هیچ اثری نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ازمایش بگیر ازش حتما حتما،هم تیروئید هم کم خونی این دوتا علایم شون همین بیخوابی

من تو بارداری تیرویید کم کار داشتم ممکنه روش تاثیر بزاره؟

البته تو آزمایش قبلی هیچ مشکلی نداشت هیچ وقت هم کمبود وزن نداشته و همیشه از نمودار بالاتر بوده

من تو بارداری تیرویید کم کار داشتم ممکنه روش تاثیر بزاره؟ البته تو آزمایش قبلی هیچ مشکلی نداشت هیچ ...

نه اینکه اثر اون باشه اما وقتی والدین دچار هستن معمولا بچه ها هم زمینه شو ارثی پیدا میکنن.انشالله که بچه نداره،اما برا اطمینان حتما ازمایش بگیر.البته بیشتر شاید اهن خونش کم باشه هر دو رو بگیر ضرر نداره

بعضی بچه ها اینجوری هستن من خودم بچه بودم به زور نصفه شب میخوابیدم صبح زود بیدار بودم در طول روز نمیخوابیدم بزرگتر که شدم بهتر شد و دیگه درست شد ولی قبل از خواب باهاش ببرش حموم حسابی آب بازی کنه خسته بشه بخوابه 

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️
من تو بارداری تیرویید کم کار داشتم ممکنه روش تاثیر بزاره؟ البته تو آزمایش قبلی هیچ مشکلی نداشت هیچ ...

من دوماه پیش متوجه شدم تیروئید م پرکار در صورتی که همیشه مشکلی نداشت.دکتر هم بم دارو داد و تاکید کرد که همه اعضای خانواده م ازمایش بدن چکاپ بشن

سعی کن هر روز نیم ساعت زودتر بخوابونیش از ساعت ده چراغای خونه رو کم کن تی وی خاموش باشه ممکنه سخت باشه اولش ولی تکرار کن کم کم تایم خوابشو بیار جلوتر

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️