2777
2789
عنوان

بستن بخت

414 بازدید | 16 پست

بچه ها شما اعتقاد دارید بهش ؟  اینکه میگن فلانی بختش بستس؟

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر خواستگاری ک برام میاد یا من پشیمون میشم یا طرفم یا اینکه اصلا قسمت نمیشه همو ببینیم  

مامانم رفته سرکتاب باز کرده مرده گفته بختشو بستن 

نمیدونم باور کنم یا نکنم 

من هر خواستگاری ک برام میاد یا من پشیمون میشم یا طرفم یا اینکه اصلا قسما نمیشه همو ببینیم   ما ...

توی زندگی هرکسی خدایه نفروبرای هرکدوم بنده هاش درنظرمیگیره اینومطمئن باش .یه کتابی هم هست میگن اگه اسم یه نفروبگی بعدبازش کنی وبرعکسش کنی یه نفرمیمیره باورنکن

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

توی زندگی هرکسی خدایه نفروبرای هرکدوم بنده هاش درنظرمیگیره اینومطمئن باش .یه کتابی هم هست میگن اگه ا ...

انشاالله همینطوره ک میگی😘

من هر خواستگاری ک برام میاد یا من پشیمون میشم یا طرفم یا اینکه اصلا قسمت نمیشه همو ببینیم   ما ...

به همه همین و میگن،اخه کی اینقدر بیکار بره هزینه کنه بخت یکی و ببنده.قسمتت نیست هنوز

به همه همین و میگن،اخه کی اینقدر بیکار بره هزینه کنه بخت یکی و ببنده.قسمتت نیست هنوز

منم میگم این این گرونی مردم نون شب بزور پیدا میکنن  

اصلا  اعتقاد ندارم 

عظمت خدابالاترازین حرفاس

اون اقا بله برادرامدش بایدچنین حرفایی روبزنه

من انقدر برام خواستگاراومد ورفت که اخرسر خالم گفت بختت وبستن یکی میگ ۵۰۰ تومن بده براش فلان وبهمان کنم گفتم اول سنی ندارم دوم اینک خدا کجای زندگیمه ؟تازه ۵۰۰ هزارتومن بده من براش دعاکنم زندگیش روبراه شه!

خیلی خندیدن ومسخره کردن به چندماه نکشیدباهمسرم ازدواج کردم اخه محکم میگفتن طلسم و....فلان

بیخیال همش دروغه

توکل کن به خدا

الان مجردزیاده شیاد ازونازیادتر براکسب درامد

به مجردمیگن بختت بستس

به متاهلای درحال طلاق میگن طلسمتون کردن

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
اصلا  اعتقاد ندارم  عظمت خدابالاترازین حرفاس اون اقا بله برادرامدش بایدچنین حرفایی روبزن ...

وای مرسی عزیزم  خیالم راحت شد با این پستت 😘😘😘

وای مرسی عزیزم  خیالم راحت شد با این پستت 😘😘😘

خواهش میکنم

خدابشه اول واخرزندگیت خوشبختی خیااااالت تخت👌

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃