2777
2789
عنوان

چرااااا!!!!

93 بازدید | 4 پست

چرا بعضی از کاربرا انقد مسخره بازی در میارن....تو هرتاپیکی بری قشنگ پنج شش نفر اصل موضوع تاپیک و ول کردن چسبیدن به یه موضوع دیگه 😞😞😞😞طرف میاد مشورت بگیره با شوهرش مشکل داره بجای راهنمایی شروع میکنن سرزنش کردن تو که مشکل داری چرا بچه اوردی....کسی تو عقد حامله بشه به جای دلداری و راهنمایی شروع میکنن نصیحت و سرزنش چرا مواظب نبودی چرا ازدواج نمیکنی چرا‌‌‌‌....یکی با پاریس یا مادرشوهرش مشکل داره فوری شروع میکنن خداروشکر جاری نداریم خداروشکر مادرشوهرمون گلهههه خداروشکر شوهرم بهم تو نمیگه شما ها چجوری این زندگی رو تحمل میکنین من جات بودم طلاق😶😶😶😶حالا همین افراد تو زندگی واقعیشون😏😏😏😏😂😂😂😂😂همین افراد باعث میشن که هر چی تاپیک مزخرف و سرکاری بده توپربازدیدها ولی اگه کسی واقعا نیاز به راهنمایی داشته باشه یه مشکلی داشته باشه که تجربه ی بقیه براش مفید باشه دو سه نفر بیشتر جوابشو ندن چون همه تو تاپیک های چرت و سرکاری مشغول کارآگاه بازی و مچ گیری و مسخره کردنن😑😑😑😑 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰