2777
2789
عنوان

توپولوهای خودم 😙

137 بازدید | 13 پست

سلام عسل طلاها.توپولوها،نی قلیونای خودم.چندین وقت بود سرنزدم دلم تنگولیده بود.خوبید؟خوشید؟سلامتید؟الهی هرجاکه هستیدشادوسلامت وخوشحال باشید.

فدامدا😙😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بروباشگاه اگه امکانشو داری.انرژی منفیت تخلیه میشه

درمورد این تاپیک آخرت واقعا راسته 

من خودم یکیو قضاوت کردم و آبروشو بردم خدا هزار برابر بدتر مجازاتم کرد😔😔😔😔

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

درمورد این تاپیک آخرت واقعا راسته  من خودم یکیو قضاوت کردم و آبروشو بردم خدا هزار برابر بدتر م ...

براش استغفارکن.برای خودت هم استغفارکن.خدابخشایندست.مهم اینه که متوجه اشتباهت شدی🦋

براش استغفارکن.برای خودت هم استغفارکن.خدابخشایندست.مهم اینه که متوجه اشتباهت شدی🦋

آره رفتم به خودش داستان و گفتم و ازش حلالیت طلبیدم اونم گفت که میبخشه خودمم توبه کردم ولی نمیدونم خدا منو بخشیده یانه؟ازکجا میشه فهمید که خدا بخشیده یانه؟

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

آره رفتم به خودش داستان و گفتم و ازش حلالیت طلبیدم اونم گفت که میبخشه خودمم توبه کردم ولی نمیدونم خد ...

بخشیده،اگرنبخشیده بود فرصت حلالیت طلبیدن بهت نمی داد.نسبت بهش بیتوجهت میکرد تاتوبه نکنی.خوش به سعادتت که خدافرصت وتوجه توبه بهت داده

بخشیده،اگرنبخشیده بود فرصت حلالیت طلبیدن بهت نمی داد.نسبت بهش بیتوجهت میکرد تاتوبه نکنی.خوش به سعادت ...

قربونت برم دوست خوبم خوشبحال کسایی که تاحالا گناه نکردن خوشبحال شما که انقد خوبی و نکته های خوب به همه یاد میدی خداحفظت کنه دلت پاکه برای منم دعا کن خدا منو بخشیده باشه😔

قربونت برم دوست خوبم خوشبحال کسایی که تاحالا گناه نکردن خوشبحال شما که انقد خوبی و نکته های خوب به ه ...

فدات شم هیچ کس نیست که گناه نکرده باشه.توهم برای مادعاکن🦋

فدات شم هیچ کس نیست که گناه نکرده باشه.توهم برای مادعاکن🦋

عزیزدلی شما 

انشالله خدا هممونو ببخشه و بیامرزه و حاجت دل شمارو هم بده❤