2777
2789
عنوان

کارگر منزل

3385 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من دوستم یه کارگر اقا داره و هفته ای یه بار میره کاراشونو انجام میده هر دفعه میرم خونش مثل دسته گله. بعد اون روز بهش گفتم کارگرت چقدر خوبه گفت اگه میخوای بگم بیاد خونت. شما تا حالا کارگر مرد داشتین؟ روتون میشه بهش دستور بدید که کار کنه؟ موندم چیکار کنم قیمتشم مناسبه.

ما سرایدار ساختمونون که دو هفته یه بار میاد مرده با کلی ببخشید و لطفا کارهای ساختمون رو براش ردیف م ...

اره ولی خب من تو کار شوخی ندارم دوست ندارم بیاد و کار انجام نده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حیف شد کارگر خوب واقعا کمه

بهشون نگیم کارگر، از لفظ کمک استفاده کنیم، چون همون کارهایی رو انجام میدن که خودمون باید انجام بدیم

خانمی که میاد کمک من، وقتی باهام میاد دکتر یا مرکز بهداشت یا هرجای دیگه میگه دوستشم، چون دویت نداره تحقیر بشه،

البته این روزها آدم قابل اطمینان واقعا کمه، چه از نظر اخلاقی، وجدان کاری یا حتی امین بودن

خیلی مواظب باش که طرفت آدم پدر و مادر دار و باریشه ای باشه

معذب که چرا اما اگه کارشو بلد باشه و قابل اعتماد باشه من میرم تو اتاق اون کارشو انجام میده.

خانم باشه البته اگه مطمئن و کاردرست باشه از چند جهت بهتره مثلا اون وقتا ک آقا میومد، دیوارا رو خوب می شست و سرویسها رو و ...

ولی وقتی خانم میاد حتی کشوی لباس زیر رو مرتب می کنه، بری حموم، میاد دم در بچه رو ازت می گیره

من حتی دوران بارداری و بعد زایمانم، کل کارای شخصیمو واسم انجام می داد در حالیکه با مامان یا خواهرم انقد راحت نبودم،اگه خانم مطمئن باشه میشه پرستارت و خیلی راحتی

بهشون نگیم کارگر، از لفظ کمک استفاده کنیم، چون همون کارهایی رو انجام میدن که خودمون باید انجام بدیم ...

اره درسته عزیزم، کمک شما شاید شخص محترمی باشه اما همونطور که خودتم گفتی بعضیا اگه یکم باهاشون صمیمی بشی دیگه کارو تعطیل میکنن و فقط میشینن باهات صحبت میکنن. به قول شما وجدان کاری ندارن. 

خانم باشه البته اگه مطمئن و کاردرست باشه از چند جهت بهتره مثلا اون وقتا ک آقا میومد، دیوارا رو خوب م ...

اره عزیزم دقیقا اینام هست. اما خب خانوما توانشون کمتره مثلا تو خونه تکونی اینا زود خسته میشن. به خاطر اون گفتم.

اره درسته عزیزم، کمک شما شاید شخص محترمی باشه اما همونطور که خودتم گفتی بعضیا اگه یکم باهاشون صمیمی ...

دقیقا درست میگید

اینم راه داره، وقتی زنگ میزنی موسسه تاکید کن که نظافتچی باتجربه و کم حرف و باسلیقه بفرستن، مثلا هفته ای بکبار نیرو میخوای، هر بار اجازه بده یکیو بفرستن، بعضیاشون تنبل، بعضی بی سلیقه و بعضی متوهم عستند، بالاخره یدونه خوبش میاد، شمارسو ایمشو بگیر و لز اون به بعد بگو فقط همونو بفرستن، اصلا خودت نیارش چون اگه خدای نکرده سرقتی انجام بده دستت به جایی بند نیست

منم خیلی اذیت شدم تا این خانمو پیدا کردم، مثلا تو بارداریم، استراحت مطلق بودم و حتی خونه مامانم نمیشد برم، بعد آگهی و کلی مصاحبه ی خانم محجوب ک خیلی ادعای مذهبش میشد تایید شد، ولی ظرف یکماه ازش عجایب کشف کردیم، خواهرم فهمید ایشون روزی که من سونو داشتم خطایی انجام داده و احتمالا کسی رو وارد خونه کرده، و بدتر اینکه چون شنید دکتر بخاطر شرایطم بهمون اجازه رابطه نمیده جلوی چشمام شروع کرد به مخ زنی، همسرمم بدون حتی یک کلمه بحث بهش گفت برو گورتو گم کن، بعدا که با شوهرش اومد تسویه، همسرم میگفت جلوی سوهرش چنان نجیب نما بود که حتی موقع سلام کردن صداش در نمی اومد، 

این فقط ی موردشه تازه، انقد آدمای جورواجور اومدن تا ی آدم کاردرست پیدا کردم، خیلی خیلی مراقبت کن گلم

همین خانمی که میاد واسم تعریف کرد تو شرکت ی دختره مدام میره ی خونه ای برا نظافت، خانم خونه به همسرش خیلی اعتماد داره و مدام میره سفر یا خونه مادرش

همسرش هم بهش اطمینان میده ک خدمتکار میاد واسه ورودت نظافت کنه ولی باهاش رابطه داره و واسش کلی خرج می کنه، صیغه ش کرده و شبهایی ک خانمش نیست با اینه

اره عزیزم دقیقا اینام هست. اما خب خانوما توانشون کمتره مثلا تو خونه تکونی اینا زود خسته میشن. به خاط ...

کاملا حق داری گلم،موقع خونه تکونی بگو یروز همسرت خونه باشه و دوتا آقای جوون کاری بگو بیان، هم دستمزدشون منطقی تره هم سه سوته، خونتو برق میندازن، خانومها برای نظافت معمول مناسبترن

البته میتونی ی آقا و ی خانم هم برا خوته تکونی بیاری ی روزه کارات انجام شه