دقیقا درست میگید
اینم راه داره، وقتی زنگ میزنی موسسه تاکید کن که نظافتچی باتجربه و کم حرف و باسلیقه بفرستن، مثلا هفته ای بکبار نیرو میخوای، هر بار اجازه بده یکیو بفرستن، بعضیاشون تنبل، بعضی بی سلیقه و بعضی متوهم عستند، بالاخره یدونه خوبش میاد، شمارسو ایمشو بگیر و لز اون به بعد بگو فقط همونو بفرستن، اصلا خودت نیارش چون اگه خدای نکرده سرقتی انجام بده دستت به جایی بند نیست
منم خیلی اذیت شدم تا این خانمو پیدا کردم، مثلا تو بارداریم، استراحت مطلق بودم و حتی خونه مامانم نمیشد برم، بعد آگهی و کلی مصاحبه ی خانم محجوب ک خیلی ادعای مذهبش میشد تایید شد، ولی ظرف یکماه ازش عجایب کشف کردیم، خواهرم فهمید ایشون روزی که من سونو داشتم خطایی انجام داده و احتمالا کسی رو وارد خونه کرده، و بدتر اینکه چون شنید دکتر بخاطر شرایطم بهمون اجازه رابطه نمیده جلوی چشمام شروع کرد به مخ زنی، همسرمم بدون حتی یک کلمه بحث بهش گفت برو گورتو گم کن، بعدا که با شوهرش اومد تسویه، همسرم میگفت جلوی سوهرش چنان نجیب نما بود که حتی موقع سلام کردن صداش در نمی اومد،
این فقط ی موردشه تازه، انقد آدمای جورواجور اومدن تا ی آدم کاردرست پیدا کردم، خیلی خیلی مراقبت کن گلم
همین خانمی که میاد واسم تعریف کرد تو شرکت ی دختره مدام میره ی خونه ای برا نظافت، خانم خونه به همسرش خیلی اعتماد داره و مدام میره سفر یا خونه مادرش
همسرش هم بهش اطمینان میده ک خدمتکار میاد واسه ورودت نظافت کنه ولی باهاش رابطه داره و واسش کلی خرج می کنه، صیغه ش کرده و شبهایی ک خانمش نیست با اینه