2777
2789
عنوان

پوست و زیبایی...

1446 بازدید | 28 پست

سلام.خانوما لطفا راهنمایی م کنید.مخصوصا خانومای تبریزی.من ۲۷ سالمه و زیر چشمهام چین و چروک های سطحی هست خیلی اذیتم میکنهههه...تا حالا چند دکتر رفتم یا گفتن حساسیت الکی داری یا پلکسر انجام دادن تاثیر نداشته و الانم دو سه روزه بوتاکس اونم تاثیری نمیبینم فعلااا...کسی دکتر خوووب تو این زمینه تو تبریز سراغ داررره؟؟

😔😔😔😔😔

♡امام زمانم♡آرزوست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عوضش کن دنبال بهترش برو ارایش چشمتم صحیح پاک کن.و بعدا دنبال یه بوتاکس یا راه پیش دکتر خوب برو

بهترین و خارجی شو میگیرم...عینک افتابی هم همچنین...اصلا هم با ارایش چشم نمیخوابم...ماسک هم میذارم...نمیدونم چرا باهام لج کردده🙄🙄🙄🙄🙄

♡امام زمانم♡آرزوست...
بهترین و خارجی شو میگیرم...عینک افتابی هم همچنین...اصلا هم با ارایش چشم نمیخوابم...ماسک هم میذارم... ...

نگران نباش دست میشه با یه راهی الان علم پیشرفت کرده دیگه.حالا چند روز وایسا ببین چه شکل میشه

راستی چربی بهتره یا بوتاکس؟

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
نگران نباش دست میشه با یه راهی الان علم پیشرفت کرده دیگه.حالا چند روز وایسا ببین چه شکل میشه راستی ...

ممنونم عزیزم.من ک بوتاکس رو فقط تجربه کردم...بوتاکس اگه نتیجه بده بهترین و اسان ترین روشه بنظرم.اره باید صبر کنم...اما میخوام دکترمو عوض کنم..کاش کسی بیاد دکتر خوب تو تبریز معرفی کنه برررام

♡امام زمانم♡آرزوست...