2777
2789
عنوان

عمل بینی

115 بازدید | 11 پست

من امسال میشم پیش دانشگاهی و از اینکه بینیم بزرگه ناراحتم پولم نداریم برم عمل کنم وضع مالیمون خیلی بده به نظرتون سال دیگه برم سر کار بتونم عمل کنم میشه یه کاری پیشنهاد بدید لطفا؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
؟
0
0%
؟
0
0%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا واقعا بده یا خودت فکر میکنی بده ؟ 

تو فامیل ما دو نفر عمل کردن ولی هر دو عمل براشون واجب بود 

پسرخاله ام که دانشگاهیه تو بچگی بینی اش شکست و الان عمل کرده 

دختر دایی ام هم نوک بینی اش خیلی کوفته بود البته اندام و صورتش خیلی خوشگله ها ولی بعد این عمل انگار چهره اش باوقار تر شده اونهم خودش چندسال کار کرد و اخرش توی ۲۳ سالگی تونست پول عمل رو بده 

تو دکترای گیلان معمولا ۵ میلیون تا ۷ میلیون میگیرن 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
خب دماغ بزرگ زشته چیکار کنم

رشته چون عملی دیدی وگرنه به ذهنت نمیرسید که یه مشکلی هست اگر به روحیه و نچرال متفاوت بودن اهمیت میدی که به پوستت برس و درست ارایش کن اگر میخای مثل همه شی عمل ولی قبل عمل خوب فک کن

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
رشته چون عملی دیدی وگرنه به ذهنت نمیرسید که یه مشکلی هست اگر به روحیه و نچرال متفاوت بودن اهمیت میدی ...

ینی اینقدر عمل بده پول ندارم الان وضعمونم بده به نظرت میتونم سال بعد کار کنم و پول دربیارم و عمل کنم؟

ینی اینقدر عمل بده پول ندارم الان وضعمونم بده به نظرت میتونم سال بعد کار کنم و پول دربیارم و عمل کنم ...

عمل خیلیییی بد نیست  ولی چند سال بد مطمعنا مدش میره و دماغ عملیا بدوبدو میرن پیش دکتر که طبیعی شن و الان عمل زیاد شده و جالب نیست بی کلاس شده

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون