2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 30 پست
خانواده ت پشتت هستن؟

اره. مامانم اصرار کرده بیام شمال بمونم، ک چند مدت منو نبینه

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان جوابش رو بده که عادت کنه به حد خودش بگو مربوط  به شما نمیشه .

قورتم میده. مادرشوهرم خیلی خوبه از ی طرفم دلم برای اونا میسوزه ک ابروشون نره از ی طرفم برای مامان و بابام

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده
بچه ها من تازه واردم سوال داشتم کدوم گزینه رو میزنید که میتونی جواب دوستو بدی 

فلشی ک پایین هر پستِ

قورتم میده. مادرشوهرم خیلی خوبه از ی طرفم دلم برای اونا میسوزه ک ابروشون نره از ی طرفم برای مامان و ...

به خودت فک کن سعی کن بهترین تصمیم رو بگیری دلتم برا کسی نسوزه

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...
مهریه رو میده؟  فقط هم یکبار میتونی بذاری اجرا اگر انصراف بدی یعنی بخشیدی  اگر نمیتونه م ...

مهریه رو میده. تو روزهایی ک باهم خوب بودیم، میگفت میخوام مهریت رو بهت بدم(بی منظور میگفت) 

به خودت فک کن سعی کن بهترین تصمیم رو بگیری دلتم برا کسی نسوزه

ب فکر ایندمم هستم. ک تباه نشه 

حرفای مردم. از اینکه بهم بگن مطلقه 

خب میزنم همون فلشو ولی نمیشه

چطور الان شد؟ جوابمو دادی دیگه

ب فکر ایندمم هستم. ک تباه نشه  حرفای مردم. از اینکه بهم بگن مطلقه

به فکر آینده ت باش این تویی که قراره ی عمر تو سختی یا آسایش باشی نه مردم پس به فکر حرف مردم نباش

البته باز میگم طلاق آخرین راهه راهای دیگ رو امتحان کن جواب نداد طلاق بگیر

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...
به فکر آینده ت باش این تویی که قراره ی عمر تو سختی یا آسایش باشی نه مردم پس به فکر حرف مردم نباش ال ...

بابام میگه بریم با مامان و باباش حرف بزنیم

بابام میگه بریم با مامان و باباش حرف بزنیم

خب همین کارو کنین

خب همین کارو کنین

حرف اون بنده خداهام براش اهمیت نداره

قورتم میده. مادرشوهرم خیلی خوبه از ی طرفم دلم برای اونا میسوزه ک ابروشون نره از ی طرفم برای مامان و ...

دلت به حال خودت بسوزه کی دلش بحال تو میسوزه 

با این بچه تربیت کردنش ادم خوبیه:/