خانما اگه بخوام بخاطر شکاک و بد دلی شوهرم(تو تاپیک قبلی توضیح دادم) ازش جدا بشم خیلی باید دردسر بکشم نه؟؟ اخه تو شرایط12 گانه ازدواج و طلاق اینچیزا رو ننوشته
من هنوز عقد و باکرم
آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قورتم میده. مادرشوهرم خیلی خوبه از ی طرفم دلم برای اونا میسوزه ک ابروشون نره از ی طرفم برای مامان و ...
به خودت فک کن سعی کن بهترین تصمیم رو بگیری دلتم برا کسی نسوزه
عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...
ب فکر ایندمم هستم. ک تباه نشه حرفای مردم. از اینکه بهم بگن مطلقه
به فکر آینده ت باش این تویی که قراره ی عمر تو سختی یا آسایش باشی نه مردم پس به فکر حرف مردم نباش
البته باز میگم طلاق آخرین راهه راهای دیگ رو امتحان کن جواب نداد طلاق بگیر
عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...