2777
2789
عنوان

طلاق

573 بازدید | 30 پست

خانما اگه بخوام بخاطر شکاک و بد دلی شوهرم(تو تاپیک قبلی توضیح دادم) ازش جدا بشم خیلی باید دردسر بکشم نه؟؟ اخه تو شرایط12 گانه ازدواج و طلاق اینچیزا رو ننوشته

من هنوز عقد و باکرم 

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب طلاق توافقی بگیرین

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...
اول مهریه بذار اجرا بعد خودش میگه توافقی جدا شیم بعد تو دادگاه مهریه ببخش به ازای اینکه طلاقت بده

نه خودش میگه بالا بری پایین بیای نمیزارم جدا بشی، زنمی و.. از این حرفا

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده
خب طلاق توافقی بگیرین

توافق نمیکنه😂میدونم ک نمیاد

واقعا نمیتونی زندگی کنی باهاش؟ خیلی زود به این نتیجه نرسین که طلاق بگیرین طلاق آخرین راهه 

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...

خاله بازیه مگه

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
واقعا نمیتونی زندگی کنی باهاش؟ خیلی زود به این نتیجه نرسین که طلاق بگیرین طلاق آخرین راهه 

1ساله باهاش همین مشکلو دارم. انگار ی بیمار روانیه به همه شک داره و بد بینه 

خیلی رک راجب خونوادم بد میگه

من و خواهرم با اختلاف 4ماه عقد کردیم اون بزرگتره، شوهرم بهم گفت وای ب حال مامان بابات اگه چیزی رو برای خواهرت بیشتر از تو بخرن و.. 

خوب فکراتو بکن پیش مشاور برو بعد که همه ی راه هارو رفتی دیدی طلاق به نفعت هست واسه طلاق اقدام کن .من اگه خانواده م تو نامزدی پشتم بودن طلاق میگرفتم تو زندگی انقدر عذاب نمیکشیدم. همه ی بدبختیهام از نامزدی شروع شد اما کسی رو نداشتم بهش بگم 

نه خودش میگه بالا بری پایین بیای نمیزارم جدا بشی، زنمی و.. از این حرفا

مهریه رو میده؟ 

فقط هم یکبار میتونی بذاری اجرا اگر انصراف بدی یعنی بخشیدی 

اگر نمیتونه مهریه بده تنها راهشه جداشی یا اینکه با یکی اشناش کنی