2777
2789
عنوان

نظرتون چیه +عکس

321 بازدید | 20 پست

سلام من میخوام برای اتاق نی نی فرش بخرم این مدل فانتزی ها رو کسی خریده ؟راضی بودید ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قشنگه😍😍😍😍😍😍 من خوشم اومد

ظاهرا اره اما جنسش یعنی چطوره😯

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

عزیزم من فرشینه تریکو فانتزی خیلی شیک و محکم میبافم برای فروش اگه خواستی

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
عزیزم من فرشینه تریکو فانتزی خیلی شیک و محکم میبافم برای فروش اگه خواستی

میشه پبجتون بهم بدید ببینم ممنونم

از نزدیک ندیدی؟

نه نتی میخام بخرم بهم گفت پارچه نخی زیرش چرم طبیعی اصلا متوجه نمیشم یعنی خوبه یا بد 😞

میشه پبجتون بهم بدید ببینم ممنونم

handmade__fatemehbanoo

شکل خرسی برا اتاق کودک هم دارم تو پیجم فک کنم نذاشتم دایرکت بده تو اینستا همه مدلارو برات میفرستم عزیزم

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
handmade__fatemehbanoo شکل خرسی برا اتاق کودک هم دارم تو پیجم فک کنم نذاشتم دایرکت بده تو اینستا هم ...

باش ممنون