2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

80 بازدید | 3 پست

مامانا کمکم کنین دارم دق میکنم

پسرم ۷ روزه اس و دیروز بردیمش برا زردیش دکتر ازش ازمایش گرفتن گفتن ۱۶ و نیم

روز سوم ک بردمش دکتر بهش قطره بیلی ناستر داد و روز پنجم بهش قرص فنوباربیتال داد شبی نصف قرص

حالا الان شیر خودمو گفت قط کنم دوروز و فقط شیر خشک بدم و بذارم زیر دستگاه تا ۵ شنبه ببرمش باز دکتر

حالا اتقد استرس دارم ک خواب نرفتم دو شبه دارم دق میکنم چند نفر گفتن چقد زردیش بالاعه چرا بستریش نکردن و....

واقعا بالاعه؟تجربه دارید بگید توروخدا 

چیکا کنم بیاد پایین

خودمم همش تو این چند روزه چیزا سرد خوردم اصا گرمی نخوردم 

🙏خدایا هزاران بار شکرت🙏

دکتر چیزی از بستری کردنش نگفت ?ولی تو اگه دیدی زردیش حتی یه دهم رفت بالاسریع بستریش کن یکی دوشب نگه میدارن بعد مرخص نترس

چراشیرخودتو قطع کنی قطع نکن شیرت خشک میشه ها یه ربع از هردوسینه جمعانیم ساعت شیرش بده هردو ساعت حتما نیم ساعت شیرش بده 

نزاربه خاطرززدی بدنش کم اب بشه

😢😢😞                                                               خدایا تمامی مریضا شفا بده 😔                                  میشه برای شفا مریضا یه حمد شفا بخونی اخه نفس با نفس فرق میکنه دوستم   😭                                             اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 

اگرم میخای کمکی شیرخشک بدی موقعی که خوابش سنگینه اروم شیشه شیربزاردهنش بخوره که به شیشه عادت نکنه سینه ول کنه برانی نی تواین سن هردوساعت تقریبا40سی سی شیرلازمه توهم روزی ٣0تاشیرخشک بده البته درصورتی که شیرت کمه 

لبین بچه هرچه قدربیشترمک بزنه بیشترشیرمیاد شیرتو به هربهانه ای قطع نکن حیفه

😢😢😞                                                               خدایا تمامی مریضا شفا بده 😔                                  میشه برای شفا مریضا یه حمد شفا بخونی اخه نفس با نفس فرق میکنه دوستم   😭                                             اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرمنم زردیش خیلی بالا بود ولی از این قرص فنوبارب ندادم میخوای پیش یه فوق تخصص نوزادان ببرش واینکه یه  ق م خوری ترنجبین با یه نخودشیرخشت داخل استکان ابجوش یه نلبکی روش ٥دقیقه بعدهم یه قاشق مرباخوری بده نی نیت بخوره بقیشم خودت بخورروزی دوبار صبحاناشتایه لیوان کاسنی بخور گل بنفشه ازعطاری بجوشون بزارملایم روبه سردبشه پاشویش کن پنبه بزن به کاسنی بمال به بدنش مخصوصااااااکبد لباس زردنورزرددورش نباشه

ببین یه تجربس که میگم ببرش حجامت پشت گوش همه همشدوقطره خونه که سریع میاره پاییین