2777
2789
عنوان

کم آوردم

201 بازدید | 11 پست

حالم بده اینقدر که همه چی عادی شده

اینقدر که من( و تعداد کمی که مث منن) با بقیه متفاوتم

به راحتی با جنس مخالف دوست میشن هر کاری که بخوان میکنن بعد از کجا معلوم اون آدمیکه قبلا دست یکی دیگه رو لمس کرده با من ازدواج نکنه؟!

از هر پسری خوشم میاد یا میفهمم سیگاریه یا قلیون میکشه یا مشروب میخوره.دوست دختر و اینا هم به جای خود

به همه بدبین شدم

حالم بده از این همه حرص خوردن

کاش منم برم با یکی دوست شم کاش منم سیگار بکشم

حالم بده از این همه متفاوت بودن از اینکه قبح همه چی ریخته شده.اگه منم مث بقیه بشم دیگه این همه حرص نمیخورم

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

😔

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه یه نفر تو کل زندگیش فقط با یه نفر باشه و باهمونم ازدواج کنه اونقدرام خوب نیست . ادما باید رابطه های مختلفو تجربه کنن و خودشونو پیدا کنن تا بتونن اون فردی که باهاش خوشبخت میشن و انتخاب کنن

نه از بقیه انتظار نداشته باش اینجوری راحت میشی

مسئله اینه میدونم اوناهم آدمای خوشبختی نیستن

ولی لجم گرفته

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

شوهر من هم خونه هم بوده 

حتی یکی از صمیمی ترین دوستانش میگفت ما هیچوقت فکر نمی کردیم که ... با ۱ نفر بتونه بمونه

حالا بیا بین بعد از ازدواج یه مرد بدبختی شده با سه تا بچه که وقت سر خاروندن هم نداره

به گذشت اش کار نداشته باش

البته نظر شخصی منه 

بنظرم اگر مرد قبل از ازدواج شیطنت نکنه بعدش میکنه به قول معروف تازه سر و گوشش باز میشه

سخت نگیر به خود طرف نگاه کن

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
اینکه یه نفر تو کل زندگیش فقط با یه نفر باشه و باهمونم ازدواج کنه اونقدرام خوب نیست . ادما باید رابط ...

۹۹% هوسه

مسئله اینه میدونم اوناهم آدمای خوشبختی نیستن ولی لجم گرفته

میدونم میدونی تو هم محاله بتونی مثل کسه دیگه باشی. اگه میشد تا حالا کرده بودی . اگه بیرون کار میکنی اوضاعت خوبه جلو هستی

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
آره واقعا شورش دراومده. مخصوصا این جغله بچه ها که چقد راحت خودشودن رو در دسترس قرار میدن. ذلیل شن ال ...

دقیقا همینه

مسئله من ازدواج نیست اصلا شاید تا آخر عمر ازدواج نکنم

مسئله من اینه که اینقدر قبح همه چی ریخته خیلی راحت گناه میکنن

دقیقا همینه مسئله من ازدواج نیست اصلا شاید تا آخر عمر ازدواج نکنم مسئله من اینه که اینقدر قبح همه ...

گناه رو نمیدونم اما کسی که از اینجور زنا خوشش بیاد مطمئن باش یه زن هم سر اون خراب میشه چون مردش bug داره

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز