2777
2789

اول بايد بريد خدمات قضايي نفري ١٦٠ بديد كد بگيريد

ارجاع داده ميشيد دادسرا

بعد مشاوره 

بعد محضر

كاربري عزيز جون و عزيز بانو مال خودمه تركوندنشون الان فقط همين كاربري برام مونده 😝😝😝😝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول بايد بريد خدمات قضايي نفري ١٦٠ بديد كد بگيريد ارجاع داده ميشيد دادسرا بعد مشاوره  بعد مح ...

شما جدا شدید ؟ 

من رفتم تو سامانه مداخله طلاق یا همون مشاوره قبل طلاق وقت داده برای مهر خیلی دیره . میگن چهارجلسه مشاوره داره بعد میفرستن دادگاه بعد محضر 

عزیزم اول تو سایت ثبت نام میکنی رایگان هم هست چون دوست صمیمی من در شرف هست من خودم سه سال پیش جدا شدم اینجوری نبود.

بعد میری غربالگری

بعد ۵ جلسه مشاوره

بعد ۴۵ روز بعد نامه عدم سازش میاد با همون نامه میری دادخواستت رو ثبت میکنی.

بعد نوبت دادگاهتون شد میرین پیش قاضی برای ثبت توافقات.

بعد ازمایش عدم بارداری

در اخر هم محضر.

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾
عزیزم اول تو سایت ثبت نام میکنی رایگان هم هست چون دوست صمیمی من در شرف هست من خودم سه سال پیش جدا شد ...

خدايي؟ پس چرا از ما نفري ١٦٠ گرفتن؟؟؟!؟!! 

يه بار رفتيم درخواست داديم

كاربري عزيز جون و عزيز بانو مال خودمه تركوندنشون الان فقط همين كاربري برام مونده 😝😝😝😝

اگه امکانش بود دلیل اصلی اختلافتونو میگی؟

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
عروسی کردم 

تو از مهریت میگذری، جهیزیتم میگیری شوهرتم رضایت میده مشاوره هم حتما باید برین اونجا هم میگین فقط طلاق بعد اونا نامه ب دادگاه میدن و میرین محضر

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
شما جدا شدید ؟  من رفتم تو سامانه مداخله طلاق یا همون مشاوره قبل طلاق وقت داده برای مهر خیلی د ...

مشاوره الزامي شده براي طلاق توافقي

عزیزم اول تو سایت ثبت نام میکنی رایگان هم هست چون دوست صمیمی من در شرف هست من خودم سه سال پیش جدا شد ...

مرسی از جوابت گلم . من ثبت نام کردم تو سایت برای مهر نوبت جلسه اول مشاوره داده خیلی دیره آخه . از چندنفر پرسیدم که میشه یه جلسه مشاوره رفت و پول همه جلسات رو بدیم تا نامه رو زودتر بدن راسته ؟

[QUOTE=101741037]مرسی از جوابت گلم . من ثبت نام کردم تو سایت برای مهر نوبت جلسه اول مشاوره داده خیلی دیره آخه . از چن ...[/QUOTE نه بابا اینکارو نکن خودت و شوهرت محکم بگید طلاق دیگه جلسه نمیزارن

خدايي؟ پس چرا از ما نفري ١٦٠ گرفتن؟؟؟!؟!!  يه بار رفتيم درخواست داديم

برای طلاق توافقی؟؟

من حتی مادرم وکیل هستن و میدونم اولین مرحلش اینه که جلسه‌های مشاوره رو شرکت کنی.بعد با نامه عدم سازش برید برای ثبت دادخواست اونجا ۱۸۰ تومن میگیرن.برای دو نفر 🤔✌🏾

مرسی از جوابت گلم . من ثبت نام کردم تو سایت برای مهر نوبت جلسه اول مشاوره داده خیلی دیره آخه . از چن ...

غربالگری رو رفتین؟؟؟

بستگی به اون روانشناسی داره که باهاتون صحبت میکنه چون بعضی هاشون خیلی سخت گیر هستن.،