2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری.

86 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.من از روز اولی کـ پریودم تمون شد از کیت تخمکـگذاری استفاده کردم، امروز ک کیت استفاده کردم پر رنگ تر از روزای دیگ بود،این ینی کیتم مثبته؟کی اقدام برا بارداری کنم.ممنون میشم راهنماییم کنین.☺😊عکسشم پایین گذاشتم اون آخری برا امروزه

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم امروز حتمن اقدام کن هرچه سریع تر ، درضمن باید از وقتی یه حاله انداخت یک شب درمیون اقدام میکردی ...

ن اصلا اقدام نکردم.مگ هاله نشونه نزدیک شدن ب تخمک گذاری نیست؟؟شب اقدام کنم دیره؟آخه الان با شوهرم قهرم تو رو خدا شانسو ببین

ن اصلا اقدام نکردم.مگ هاله نشونه نزدیک شدن ب تخمک گذاری نیست؟؟شب اقدام کنم دیره؟آخه الان با شوهرم قه ...

والا من از وقتی حالش یه ذره پررنگ میشه اقدام میکنم تا ۴ردا روزی که پررنگ شده ، دکتر داروخونه هم به شوهرم گفته بود شما اقدامتون رو داشته باشید یه وقت دیدی این دیر نشون داد به خاطر همین من وقتی یه حاله صورتی میندازه اقدام میکنم تا دوروز بعدش ، بنظرم تو هم همینکارو بکن

باورت میشه امروز سومین نفری هستی که برای کی کیت دارم راهنماییش میکنم!😍

از اولین روز پریودت 13،14روز که گذشت باید هر روز کیت رو استفاده کنی،ادرار صبح چون غلیظتره دقیق نشون میده،وقتی نشون داد سه چهار روز،هر روز باید اقدام داشته باشی،ببخشید بعد از اقدام هم پاهاتو تا چند دقیقه بگیر بالا و از جات هم پا نشو.

امروز هم فک کنم 13،14 روز بعد از روز اول پریودته،تخمکت هم نشون داده😍

برو!

برو به شوشو جاان بگو آب دستشه بذاره زمینو...یاعلی😉😉😉

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی
ن اصلا اقدام نکردم.مگ هاله نشونه نزدیک شدن ب تخمک گذاری نیست؟؟شب اقدام کنم دیره؟آخه الان با شوهرم قه ...

چرا یعنی داری به تخمک گذاری نزدیک میشی ولی چون اسمرم ۳ روز داخل بدن زن زنده میمونه اگه از قبل داخل بدنت باشه خوبه ، چون تا تخمک آزاد شد اسپرم داخل بدنت هست 

اون قبلنیا نشونه نزدیک شدن به تخمک گذاری بود،ولی الان دقیقا تخمک داری.

یه جور نقشه بکش دل شهرتو بدست بیار دیگه😉😉😉😉

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی

😄برو بگو بخاطر نی نی اومدم سمتت دور برنداریا...وبعد اقدام کن

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
والا من از وقتی حالش یه ذره پررنگ میشه اقدام میکنم تا ۴ردا روزی که پررنگ شده ، دکتر داروخونه هم به ش ...

روزای قبل ک اصلا اقدام نداشتم برم ببینم امشب میشه😂

باورت میشه امروز سومین نفری هستی که برای کی کیت دارم راهنماییش میکنم!😍 از اولین روز پریودت 13،14رو ...

مرسی عزیزم😍امروز ۱۲ام پریودمه.ن ادرار اول صبحم نیست ظهر گذاشتم.

انشالله ب امید خدا بریم اقدام ببینیم😂

اون قبلنیا نشونه نزدیک شدن به تخمک گذاری بود،ولی الان دقیقا تخمک داری. یه جور نقشه بکش دل شهرتو بدس ...

عزیزن واست صلوات فرستادم

ببینم تا شب میشه یجور آشتی کنیم😁