2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا این کارو نکن 

من با چشام دیدم زندگی یکی نابود شد رفت تازه برا خودشون هم نمیخواستم برا کسه دیگه ای رفته بودن انجام داده بود 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

ول کن خواهرم تازه باردارم هستی توی مفاتیح رو نگا کنی کلی دعا و راهکار دینی برای حل هر کدوم از مشکلات هست خودت بشین بخون و بهشون عمل کن مطمئن باش خدا بهتر و زودتر از فال گیر و... جوابتو میده😐

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

من یه بار با یکی از دوستام رفتم پیش دعانویس چون او با شوهرش مشکل داشت بعد یهو دعانویسه بمن گفت همزاد داری و اینا....من اصلا برای مشکل خودم نرفتم حتی اعتقاد چندانی هم نداشتم ولی اون دعانویسه همینکه این حرفو زد و من از اتاق خارج شدم احساس کردم سردرد دارم و بعدش تا چهار شب اصلا خوابم نمیبرد و انگار بدنم سرد و گرم میشد تا اینکه بعد یه هفته خوب شدم.

این مال دو سال پیشه بعد اون هم اصلا حتی به عنوان همراه هم پیش این افراد نمیرم.

بنظرم تو هم نرو و فکرت رو مشغول نکن. 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.