2821
2789
عنوان

توروخدا کمک

101 بازدید | 16 پست

خانوما من یه سوال داشتم کسیم نیست ازش بپرسم تازه نامزد شدم استرس گرفتم میشه خواهرانه کمکم کنید؟ من نانزدم یه رابطه غیر دخول داشتیم ۱۵ و ۱۶ روز پریودیم بود ۶ روز بعد از پریودیم یعنی ۲۲ یه رابطه غیر دخول داشتیم  همسرم ببخشید معذرت میخوام (ا ر ض ا)شد رفت حمام بعد از حمام منو (ا ر ض ا)کرد و این رابطمون در حد دست زدن بود حالا من استرس دارم اسپرم رو دستش باقی مونده باشه ولی خودش میگه دستاشو با اب صابون شسته بوده و بعدش من دوتا اورژانسی خوردم الان سوالم این ۶ روز بعد پری امکان بارداری هست با توجه به رابطه ما ؟الان استرسم الکی یا ن؟اسپرم با اب صابون از بین میره الان حالت تهوع دارم ۷ روزه از رابطه میگذره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وووووو یواش بابا 

آراااام 

نه امکان نداره و خیالت راحت 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   

نه بعد پری اگر دیر بشه حالت تهوع رو بعضیا دارن و ممکنه عفونت گرفته باشی یا بخاطر اینکه تازه نامزد کردی و دختری هورمونات بهم ریخته اشکال نداره 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

نه امکانش نیست خیالت راحت تهوع هم حتماازاسترس هست

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
پس چرا حالت تهوع دارم دارم میمیرم

از استرس و اورژانسی ای  ک خوردی 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(