2777
2789
عنوان

عصر جدیدی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 37 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اون سعید  میگفت بهم رای بدید چون سنم یجوری نیس که بتونم دوباره منتظر عصر جدید بعدی باشم و شرکت کنم😶

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
پارسا تو دماغی می خونه چن سال دیگه ب بلوغ می رسه صداش عوض میشه

اره من گوشم درد میگیره میخونه جیغه 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

فقط اومدم بگم پرچم سعید فتحی روشن بالاس

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
پارسا تو دماغی می خونه چن سال دیگه ب بلوغ می رسه صداش عوض میشه

تو دماغی نمیخونه صداش همینه بزرگتر شد صداشم قشنگ تر میش خخخخخخخیلی با استعداده 

گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند
پارسا عالیه.خیلی باادب وبا استعداده

ولی حامی زیاد داره کل بازیگرا و خانن ده ها حمایتش کردن استاد ای بزرگی داره عقیلی هم استادش شد و پول داره و حامی. اما محمد زارع وضعش بده استعداد داره با این پول میتونه خودش رو رشد بده. و از دلش برا کارش مایه میزاره. بیاین پناه کسی باشیم که نیاز داره به حمایتمون. پارسا کشف شده بود استاد دیده بود و رشدش رو کرده

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠