2777
2789
عنوان

طرز تهیه موچی

20230 بازدید | 13 پست

کسی طرز تهیه موچی رو بلد هست خیلی دوست دارم امتحان کنم موچی ی نوع شیرینی هست خیلی نرم و لطیف هست تا اونجایی که میدونم و خوشمزه عکسشم گذاشتم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام

برای موچی به ارد گلوتینوس نیاز داریم که از انلاین شاپا باید تهیه کنید قیمتشم نیم کیلو حدود ۶۰،۷۰ ت بستگی داره

به یه فنجون ارد الک شده یه قاشق شکر(اگه دوس دارین بیشتر بریزین) و یه کوچولو نمک اضافه کنید بعد بهش سه چهارم فنجون اب گرم اضاف میکنین اگه میخواین رنگی باشی یکی دو قطره رنگ خوراکی اول با اب گرمه مخلوط کنید بعد اضاف کنید ابو

خوب هم بزنین بذارین دو تا سه دیقه ماکرو

هروقتم حس کردین خیلی سفت شده اب گرم اضاف کنین

بعد دوباره درش میارین بیشتر از دفعه اول هم میزنین دوباره ماکرو واسه یک دقیقه

بعد در میارین قشششنگگ تا جون در بدن دارین هم میزنین ۱۰۰ با قشنگ بشمرین خیلی باید هم بخوره که قشنگ کش بیاد

رو سینی نشاسته ذرت بپاشین خمیرو بریزین روش روشم نشاسته بریزین لازم نیس با وردنه صاف بشه تیکه های کوچیکش کنین کف دستتون داخلش شکلات میوه مربا هرچی دوس دارین بذارین بعد ببندینش و میل کنین

اگه بستنی بذارین باید ۱۰ دیقه بذارین تو فیریزر خودشو بگیره

موقع خوردن فقط حواستون باشه تند تند نخورین چون چسبنده هس خمیرش خدایی نکرده اتفاقی نیفته

اصلش هم با خمیر لوبیای قرمزه به این صورت که اول اون موادی که میخواین بذارین لای موچی رو لای خمیر لوبیا قرمز میذارین بعد میذارینش لای خمیر موچی

خمیر لوبیا قرمز هم باید. لوبیا هارو بذارین قشنگ یه شب تا صب خیس بخوره بعد به ازای ۲۵۰ گرم لوبیا با ۷ لیوان اب میپزین در حدی که با دست له بشه لوبیا حسابی لهش میکنین

با ۲ قاشق غذا خوری شکر و ۴ قاشق غذا خوری عسل(میتونین کلا شکر بزنین ۵،۶ قاشق) و یه کوچولو در حد نصف قاشق چایی خوری نمک قاطی میکنین رو حرارت هم میزنین تا غلظتش زیاد بشه در حد خمیر( از رب گوجه بیشتر)

وقتی سرد شد ازش استفاده میکنید

ببنید تا اونجایی که من میدونم بعضی از دستورات اینترنت کامل نیست  من موچی کلاس رفتم اون چیزی که به من گفتن و اون چیزی که تو نت هست یکی نیست خب البته شایدم مال نت درست باشه شاید هم دستوراتشون درست باشه 

کسی میخاد من بهش اموزش میدم البته ۲۰۰ تومن هزينه  میگریم من خودمم هزینه دادم تا دستور درستشو یاد گرفتم 

ببنید تا اونجایی که من میدونم بعضی از دستورات اینترنت کامل نیست  من موچی کلاس رفتم اون چیزی که ...

چقد مارمولکی شما 

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)