2777
2789
عنوان

کیاگروه خونیشونB؟؟

113 بازدید | 20 پست

رشده موی شماهم کمه؟؟

من رشدموهای سرم خیلی کمه.یادم نمیادموهام ازین بلندترشده باشه😕تویه کتاب خوندم افراددارای گروه خونیBرشده موشون کمه...

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

منBمثبتم رشد موهام خیلی هم زیاده

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گروه خونم B+

رشد موهام خیلی عالیه

مخصوصا تو شهریور که خیلی انگور میخورم 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

نه اتفاقا. خسته شدم از بس رنگ ریشه کردم ماهی دو بار سه بار

مکمل بخورید احتمالا ویتامین و مینرال بدنتون کمه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

گروه خونی من B+ موهای منم رشد نداره من فک میکردم بخاطر کمبود ویتامینه

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...
خوش ب حالت:(

چه فایده موخوره روانیم کرده😞

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
نه اتفاقا. خسته شدم از بس رنگ ریشه کردم ماهی دو بار سه بار مکمل بخورید احتمالا ویتامین و مینرال بدن ...

آزمایش دادم واسش...دکترگف همه چی بدنت نرماله

اتفاقا ناخنامم خیلی ضعیفن  

رشد مو کاملا ژنتیکیه و ب ژنتیکتون بستگی داره و مواد غذایی ک میخورین هیچ ربطی ب گروه خونی نداره

عاخه توکتاب اینجوری نوشته بود/😕\