2777
2789
عنوان

گشایش کار ....

120 بازدید | 6 پست

بچه ها شوهرم میگه از وقتی ازدواج کردم روزیم کم شده چون نماز نمیخونی روزیمون کم شده  میگه درآمدم کم شده مجرد بودم هیچ وقت بی پول نبودم الان برعکس شده بنظرتون چیکار کنم ؟ ینی واقعا من بی روزی ام ک اینجوری شده ؟

✨خدایا امیدم توئی✨

خب نماز بخون

مگه بده نماز😌

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بودم بهم بر می خورد 

خوب الان زندگی سخت شده مجرد بوده

رب ۵تومن بوده الان همون شده ۲۰تومن

همه چی چهار برابر شده 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
لجم میگیره عاخه مگه ب نماز خوندنه 

عزیزم نماز خوندن روحت رو آروم میکنه به خدا نزدیک میشی خیلی خوبه 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
من بودم بهم بر می خورد  خوب الان زندگی سخت شده مجرد بوده رب ۵تومن بوده الان همون شده ۲۰توم ...

چمدونم بوخدا چی بگم  این خرافات از ذهنش پاک شه 😢😢😢😢😢 بعضی وقتا میگم خدایا ی پول و درامد عالی بهمون بده بلکه این حرفارو ب من نزنه😔😔😖

✨خدایا امیدم توئی✨