2777
2789
ترویج کارهای خطرناک اگر یک پسر بچه ی هیجان زده ای تقلید کنه و به فنا بره شما مسوولیتشو به گردن می گ ...

دیگه محمدبیچاره که نمیتونه نگران بچه های مردم هم باشه پدرومادرابایدمواظب باشن احسان بیچاره هم که هزاربارمیگه این کاراروتوخونه انجام ندین محمدسالهاکارکرده تاالان اینجوری کارمیکنه 

ماراحوصله ی شرح حال نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترویج کارهای خطرناک اگر یک پسر بچه ی هیجان زده ای تقلید کنه و به فنا بره شما مسوولیتشو به گردن می گ ...

این همه برنامه های مهیج تو بقیه کشورها هست پس باید تا الان جلوش رو میگرفتن؟انقدر که این مدل چیزها تو ایران نشون داده نشده که جا بیفته این کارها فقط به دست آدمهای حرفه‌ ای انجام میشه‌.

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
من بهش رای دادم ولی مطمعنم رای های ماپله های ترقیشه .کارش خطرناکه امااونقدرخبره هست که صدمه ای نبینه ...

کار یک بار میشه ( نمیدونم این ضرب المثل مشهدیه یا همه میگن )

معنیش اینه : اتفاق بد یک مرتبه رخ میده .

مرد متولد 1360
دیگه محمدبیچاره که نمیتونه نگران بچه های مردم هم باشه پدرومادرابایدمواظب باشن احسان بیچاره هم که هزا ...

حالا بچه های مردم به کنار ( که اینم حرف درستی نیست )

ولی جون خود ممد زارع هم مهمه .......

مرد متولد 1360
این همه برنامه های مهیج تو بقیه کشورها هست پس باید تا الان جلوش رو میگرفتن؟انقدر که این مدل چیزها تو ...

شاید ما ایرانیها ظرفیتش رو نداریم - نمی دونم . ولی من اگر یک کاره ی صدا و سیما بودم تاپیک ممد زارع رو می ترکوندم .

مرد متولد 1360
حالا بچه های مردم به کنار ( که اینم حرف درستی نیست ) ولی جون خود ممد زارع هم مهمه .......

گل گفتی خودشم مهمه شخصیت آروم پاک ساده دل به فکر همه و ......

به نظر من کسی که به ممد زارع رای بده مسووله . چون این رای دادنها اون رو تشویق به انجام کارهای خطرنا ...

از اون حرفا بودا 

این بچه چه رای بیاره چه نیاره عشقش همین کاره پس ادامه میده در درجه اول 

بقیه هم ممد زارع رو نبینن حله؟؟؟ یعنی هیچ کس دیگه وجود نداره که کار خطرناک کنه و ازش تقلید کنن؟؟بهتر بچه ها رو عاقل بار بیاریم 

اگه دو سه برنامه ديگه قرار بود اجرا بشه ممحمد بايد بال در مياررد پرواز ميكرد 

مطمئن باش انقدر کارهای جالب بلده که میتونست همینطور جلو بره