2777
2789
تازه پارستاکلی حامی داشته ولی محمدچی؟حتی خانواده خودشم نداشته بچه یکه وتنهاباپشتکارخودش ب اینجارسیدم ...

ها والا.تازه همه چی هم خودش میسازه.واقعا استعداد به محمد میگن که بقول آریا از زیر صفر شروع کرده.مهمتر از همه شخصیت جالبش‌ سادگیش و جسارت خیلی بالاش

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صادقانه نظرمو بدم من ب پارسا رای دادم اول از همه بخاطر سن و سال و استعداد و اعتماد ب نفس و صدای فوق العاده ش دوم بخاطر ترک بودن و همشهریم بودنش......منکر تعصبمم نیستم...

اما وقتی خ عبادی اجرا کرد لذت بردم از کارش فوق العاده بود تصمیم گرفتم به هر دوتاشون رای بدم...اما وقتی بخاطر رای اون شوی دراماتیک رو راه انداخت کلا منصرف شدم از رای دادن بهش

ب هر حال امیدورام هرکس لایق اول شدنه به حقش برسه

شوهرم اصلا به این احسان الرژی داره همون موقع. هم نمیداشت ماه عسل بینمممممم

ن من شوهرم خوشش اومده ازش میگه حسم بهش خوبه آدم درستی 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔
سعید فتحی روشن کارش عالیه - ولی همه ش کپی برداری از کارهای خارجیه محمد زارع هم خیلی خطرناکه کاراش و ...

نگو محمد زارع کارش حرف نداره.تا الان چند مدل از کارای که بلد هست رو نشون داده حرکتهای که سید بشیر میگفت تو خارج هم نمیتونن انجام بدن‌

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
ها والا.تازه همه چی هم خودش میسازه.واقعا استعداد به محمد میگن که بقول آریا از زیر صفر شروع کرده.مهمت ...

آره دقیقا.وقتی اون طرحی که زده بودامین خریدش وقرارشدپولشوبده واسه درمان همکارمحمد وخداروشکربیمارستان ودکتراقرارشدرایگان عملش کن محمددوباره ب امین گفت پول روبه همون همکارش بده واقعالذت بردم چقدراین بچه مهربونه 

ماراحوصله ی شرح حال نیست...
نگو محمد زارع کارش حرف نداره.تا الان چند مدل از کارای که بلد هست رو نشون داده حرکتهای که سید بشیر می ...

اصلامحمدحرکت تکراری نداشته تواجراهاش تنوع زیادداره 

نگو محمد زارع کارش حرف نداره.تا الان چند مدل از کارای که بلد هست رو نشون داده حرکتهای که سید بشیر می ...

ترویج کارهای خطرناک

اگر یک پسر بچه ی هیجان زده ای تقلید کنه و به فنا بره شما مسوولیتشو به گردن می گیرین ؟؟

مرد متولد 1360
به نظر من کسی که به ممد زارع رای بده مسووله . چون این رای دادنها اون رو تشویق به انجام کارهای خطرنا ...

من بهش رای دادم ولی مطمعنم رای های ماپله های ترقیشه .کارش خطرناکه امااونقدرخبره هست که صدمه ای نبینه