2777
2789
افففففرین فکر کنم کلاس داره تتلو جدیدا همه تتلو گوش میدن یه مشت چرت و پرت ميخونه 

البته منظور من به محتوای آهنگ هاش نبود.

بیشتر مشکلم با توهین کردن به دیگرانه.

چندین و چند بار این شخص پست هایی تو اینستاگرام گذاشت که سراسر توهین و فحش بود.(البته بعدش حذفشون می کرد)

البته سلایق متفاوته. ولی آدمی که به شعور دیگران( از جمله طرفدارانش) توهین میکنه و هر فحش و چرت و پر ...

چرا عزیزم بهتر از تتلو هم وجود داره ولی بعضی از اهنگاش واقعا حرف دله ادمه انگار کاری به اینم ندارم که توهین میکنه اون دیگه بستگی به شعوره خود طرف داره من فقط طرفدار بعضی از اهنگاشم و صداش 

متعهد...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین ،،،مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته منظور من به محتوای آهنگ هاش نبود. بیشتر مشکلم با توهین کردن به دیگرانه. چندین و چند بار این ...

خب بعضی از ما ایرانیا خیلی اذیتش کردیم اینم باید یه جوری خودشو خالی کنه دیگه الان اگه تو رو اذیت کنن یا بهت زور بگن وایمیسی نگاه میکنی هی واسه خواسته هات بجنگی هی سنگ بندازن جلو پات چیکار میکنی 

متعهد...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین ،،،مرسی

منم گاهی تتل گوش میدم قبلا خیلی ارزشمندتر بود برام قابل احترام بود خیلی هوش خوبی تو متن اهنگاش به چشم میخوره صداش خیلی خوبه فقط این فحاشی توی اهنگاش و شخصیتی که به مرور نشون داد ادمو زده کرد..

من الان به اهنگ علی پارسا عشقت دنیامه همه جا بامه مهربونم  قفلی زدم.فک کنم اسم اهنگش بمون کنارمه

.
البته منظور من به محتوای آهنگ هاش نبود. بیشتر مشکلم با توهین کردن به دیگرانه. چندین و چند بار این ...

شما هم جای اون بودی توهین ک سهله تدتیب همه رو میدادی.

دوست داشتن تو لیاقت نمیخواد،،مثل نخ کردن سوزن اعصاب میخواد
دقیقا❤

تتلو عاشق ایرانه عاشق وطن و میهنشه وقتی ک همه رپرا من جمله تهی آرمین و پیشتاز و  صدها نفر دیگه از ایران فرار کردن تتلو موند ب عشق کشورش و مردم و طرفداراش و با تمام سختیاش دستگیر شدناش بازداشت شدناش موند و جنگید هوش و استعدادشو همینجا گذاشت واسه مردمش.

شغلش چیه خوانندگی ولی تو ایران ی مجوز ندادن ک ی کنسرت بذاره انتظار چی ازش دارن مردم بایدم اینجوری بشه 

اسی اسم پروفایلت منو یاد آهنگ گونه از امیرعباس گلاب میندازه.

امیرعباس گلابم منو یاد کسی میندازه ک ب خودم قول دادم یادش نیفتم.