2777
2789
عنوان

پریود شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=101706889]چند ساله ازدواج ١ساله اما سه ماه اقدام كرديم ولي خيلي نگرانم 

خدا ب دلت نگاه کنه این ماه بشی راحت شی من 3ماهه تو تقدامم دارم دیوانه میشم 

دوست داشتن تو لیاقت نمیخواد،،مثل نخ کردن سوزن اعصاب میخواد

عیب نداره عزیزم انشالله هرچ زودتر مامان بشی ب حق این روز عزیز،من 9 ماهه تو اقدامم هنو نتیجه نگرفتم واسه منم دعا کنین

خدایا شکرت میشه واسه سالم بغل گرفتن تو دلیم صلوات بفرستین  
عیب نداره عزیزم انشالله هرچ زودتر مامان بشی ب حق این روز عزیز،من 9 ماهه تو اقدامم هنو نتیجه نگرفتم و ...

انشاالله شما هم مادر بشی عزیزم من 3ماهه اقدامم تحنل ندارم شما 9ماهه انشاالله این ماه نی نی اعلام حضور کنه

انشاالله شما هم مادر بشی عزیزم من 3ماهه اقدامم تحنل ندارم شما 9ماهه انشاالله این ماه نی نی اعلام حضو ...

این ماه میخوام آی یو آی کنم دعا کن واسم بگیره انشالله شمام هر چ زودتر مامان بشی ب حق این روز عزیز

خدایا شکرت میشه واسه سالم بغل گرفتن تو دلیم صلوات بفرستین  
این ماه میخوام آی یو آی کنم دعا کن واسم بگیره انشالله شمام هر چ زودتر مامان بشی ب حق این روز عزیز

حتما گلم دعات میکنم.هر چی شد همینجا خبر بده 

ان شاءالله سال دیگه همین روز همگی بچه بغل باشیم ان شاءالله ..منم یکی از منتظرام..توکل باید ب خدا کرد ...تا خدا نخاد یه برگ بدون اجازه خدا نمیفتع...

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله  
عیدیای خدا همین طوری ان

چ عیدی گفتم خدایا عیدی من این باشه صبح بی بی چکم مثبت باشه.نذاشت ب صبح برسه پریود شدم.

ان شاءالله سال دیگه همین روز همگی بچه بغل باشیم ان شاءالله ..منم یکی از منتظرام..توکل باید ب خدا کرد ...

بله توکل ب خدا...زبونم لال بشه اگه بخوام کفر بگم ولی خیلی ناراحت شدم 

بله توکل ب خدا...زبونم لال بشه اگه بخوام کفر بگم ولی خیلی ناراحت شدم 

عزیزم تو همین یک ماه صد حال خوردی من یکسال چن ماهه هرگاه پریود میاد انگار عزا خونه میشه خونمون گریه زاری ...ک چرا پریود شدم...یکسال چن ماه هم زیادع...

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله  
عزیزم تو همین یک ماه صد حال خوردی من یکسال چن ماهه هرگاه پریود میاد انگار عزا خونه میشه خونمون گریه ...

من سه ماهه اقدامم این ماه خودم وشوهرم چقد خوشحال بودیم چون عقب انداختم حالتای بارداری هم داشتم ولی دیشب پری اوند خودن ک انقد ناراحت شدم فقط خوابیدم شوهرمم تا صبح سیگار کشید فقط