2821
2789
همشون خوب بودن.سعید خیلی خوب بود ولی زیاد نفهمیدم چکار کرد .کسی فهمید

اگر نفهمیدی چطور میگی خوب بود؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای حقه های سعید

مثلا اون کتابو چرا نرفت چند تا صفحه جلوتر از اون صفحه بعد دونه دونه بیاد عقب

به نظرم میتونه صفحات کتابو دست کاری کنه

یا اون صندوق دومو باز کرد چرا نیاورد جلوی داورا باز کنه و اونا از توش دفترچه رو بردارن

موقعی هم که داشت کاغذارو ورق میزد همون موقع که گفت استپ حسینیه دستشو آورد بالا 

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
همون دیگه چون نفهمیدم خوب بود.میفهمیدم که ینی کار خاصی نکرده بود.

ولی من بدم میاد از اجراهای فتحی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
همشون خوب بودن.سعید خیلی خوب بود ولی زیاد نفهمیدم چکار کرد .کسی فهمید

اونجایی که کتاب پاره شد رو حدس میزنم

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز