2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط این😁

به نظرم پسر با استعداد و بلندپرواز و جسوریه

اگه بهش بها داده بشه و اهمیت بدن مطمئنا میتونه در حد جهانی اجراهای عالی داشته باشه

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
اولین بار بود صداشو گوس میکردم و ب قول داورا ک الان همه پاپ و رپ گوش میدن صداش ادمو میبره تو حال و ه ...

آره خب ولی حس میکنم در حد بقیه نیست

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
چرا خخخخ دلیلش وبگو من خودم به زارع رای میدم

نمیدونم از اولش که عبادی میومد من همیشه صدای تلویزیونو قطع میکردم نمیدیدم 

این دفعه هم ندیدم 

ولی اخرش که اونطوری فیلم هندی شد و اشک مردمو در اوردن بدم اومد از احساسات مردم سو استفاده کرد

به نظرم پسر با استعداد و بلندپرواز و جسوریه  اگه بهش بها داده بشه و اهمیت بدن مطمئنا میتونه در ...

واقعا وقتی میبینم یکی انقدر بی شیله پیلس توی این دنیا که همه دورو شدن کیف میکنم متکی به خودش تا اینجا رسیده ایشالاه روز به روز موفق تر باشه

جملات داورارو حفظ کردی

وا نظرم نمیشه داد حرف دلمو زدم

چون زیاد دیدم اجراهای کشورای دیگه رو به نظرم استعدادشو داره

اتفاقا داورا حرف میزنن میشینم پای گوشی یا میرم تو آشپزخونه کارامو میکنم😅

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز