2777
2789
عنوان

حسرت عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 31 پست
ببین کمتر شده ..زمان بهتر میکنه ینی یه جورایی عادت میکنی به اینکه نداشته باشیش...ولی حسرتم میخوری که ...

بنظرت بهش زنگ بزنم؟🥺میتونی تاپیکامو بخونی بفهمی قضیه من چطوره

به نام خدای عشق ♥️
بنظرت بهش زنگ بزنم؟🥺میتونی تاپیکامو بخونی بفهمی قضیه من چطوره

بزار یکم زیاد صحبت کنم 😁ببین من نمیدونم تو چجوری تموم کردی یا چه داستانایی داشتی فقط یچیزو خوندم اونم اینک بهت گفته دوست نداره و اینکه همیشه تو میرفتی سمتش موقعی ک قهر میکرد این کارایی که انجام دادی کلا اشتباه بوده نه در مورد این در مورد نفرات بعدیم اگه همینجور رفتار کنی اشتباهه یچیزیو بدون مردا وقتی بینن یک دختری دوسشون داره و یجورایی اویزونشونهو منتشونو میکشه در میرن این چیزیه که تو همشون هست اشتباه تو این بوده که بجای دوست داشتن خودت اونو بیشتر دوست داشتی و اونم فهمیده و تحقیرت کرده و رفته ایناش مهم نیست ولی تا زمانی میتونی یه رابطرو نگه داری که خودتو دوس داشته باشی و اون بیاد سمتت و تو قهر کنی بیاد نازتو بکشه زمانی که برعکس شد فاتحه رابطه خوندست چون کمکم فاصله گرفتنا شروع میشه ببین من این چیزارو همشو تجربه کردم میفهمم ...ولی باید خودتو بگیری یجورایی باید خیلی برا خودت ارزش قائل باشی من به همه اینا رسیدم..هیچوقت خودتو کوچیک نکن اگه از دلتنگیم مردی بهش زنگ نزن شاید حتی وقتی زنگ بزنی اکی بده چنوقت بات حرف بزنه ولی میندازتت دور میدونی چرا؟چون میدونه تو همیشه هستی برعکس باش تا دنبالت بدوان از دلتنگی سکته کنی بهتر این زندگیه که التماسش کنی و برات ناز کنه و خورد بشی اینو یادت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.