2777
2789
عنوان

دوران عقد

240 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من ۲۵سالمه و با شوهرم هم سنیم، واقعا شوهرم خیلی پسر خوبیه و واقعا دوسش دارم ولی سر هرچی زود قهر میکنه، اولین مشکلم اینه ک تک پسره و مادرش و وابستگی بسیار بدی به شوهرم داره و توقع داره من و شوهرم همش بهش چسبیده باشیم و هرکاری میگه انجام بدیم مثلا اگه یه هفته بهش زنگ نزنم اندازه ی ساعت گله میکنه و الان سه ماهه رفته شهرستان شوهرش و همسرم خونه تنها هستن گاهی میرم براشون غذا میپزم مادرشوهرم نه تنها تشکر نمیکنه کلیم تیکه میندازه فلان جای خونم کثیف بود، شوهرمم مرتب میگه مامانم از دستت دلخوره واقعا من چیکار کنم؟ ازونورم شوهرم خیلی تو خط رفت و امد با فامیل و رفیق بازیه چ جوری میشه کمترش کرد؟ لطفا نگید طلاق چون دوسش دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانش رییس خونس همیشه با داد و بیداد سر شپهرم حرفشو به کرسی میشونه خیلی نگران ایندمم 

ببخشیدها رک میگم ولی زندگی حیلی سختی خواهی داشت 

و اینکه میگی طلاق نگین بعد چند وقت زبونم لال با بچه فکر طلاق نیفتی ها 

خوب فکر کن 

این حجم از وابستگی و دخالت درست بشو نیست

الان یه مدت رفت و امد و کمتر کردم و دیگم در نبودش نمیرم خونشو تمیز کنم بنظرتون اشتباهه؟؟

سلام .همین روش درسته،بعنی برای این خانواده جز اینکه رفت و آمد رو کم کنید و فقط خیلی رسمی و با احترام ولی رک و بی تعارف برنامه های خودتون رو پیش ببرید چاره ای نیست.

شوهرمم خودش میگه مثل یه مهمون بیا و مثل یه مهمون برو، ولی گاهی مامانش انقد بهش فشار میاره شوهرم میگه چرا کم میای، منم امروز با شوهرم بحثم شد تو که انقد زیر حرف خانوادتی چرا زن گرفتی

شوهرمم خودش میگه مثل یه مهمون بیا و مثل یه مهمون برو، ولی گاهی مامانش انقد بهش فشار میاره شوهرم میگه ...

می دونم خیلی تحملش سخته ولی اصصصصصصلا درین مورد بحث نکنید،چرا که نتیجه عکس داره و همسرتون دیگه همیشه حق رو به مادرش میده،به جای بحث و جدلی از قبل برای وقتتتون دوتایی برنامه بریزید تا قبل ازین که مادرش برای شما برنامه بریزه و کار جور کنه ،با سیاست رفتار کنید ولی از کارای خودتون کوتاه نیایید ،به همسرتون هم خیلی محبت کنید و در موقع مواجهه با خواسته بی‌جای مادرش خیلی خونسردی خودتون حفظ کنید ولی با قدرت نپذیرید.ابنا تجربه من بود چون منم همچین مشکل مشابهی داشته و دارم.

ممنونم از راهنماییتون دوستان عزیز، خانوم روشن میشه بیشتر راهنماییم کنید

چشم عزیزم .امیدوارم حرفم به دردتون بخوره.فردا بازم می نویسم براتون،شب خوش عیدتون مبارک.

فقط اینو بگم،عشقو محبت همسرتون کافیه که تحمل کنید رفتار بد مادرشوهر و امیدوارم بتونید خیلی خوب جلوشو بگیرید.