2777
2789
عنوان

لیزر

135 بازدید | 14 پست

خانما من میرم لیزر ۳جلسه رفتم تا حالا واقعا درد دارم با این که بی حسی میزنم حس میکنم اتو داغ میکنه میزاره رو پوستم شما هم همینجوری هستین؟بهم میگه بقیه مشتریام ایجور نیستن تو تحمل نداری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه جای بدنت درد داری  من دستهامو صورتم قابل تحمله ولی زیر بغل نه

ببخشید شما همون کاربری هستی دخترتون تصادف کرده بود؟تایپیک گم کردم چقد من دعا کردم چی شد دخترت؟

من هفته پیش رفتم موقع لیزر فقط بعضی جاها یکم سوخت ولی امان از بعدش اومدم خونه تمام بدنم ملتهب شد پر جوش حالت اگزما و کهیر زد فوق العاده میسوخت و میخارید. یعنی بیچاره شدم هنوزم بالاتنم ملتهبه. با اینکه بهترین دستگاه رو رفتم ولی نمیدونم چرا اینطوری شدم

من هفته پیش رفتم موقع لیزر فقط بعضی جاها یکم سوخت ولی امان از بعدش اومدم خونه تمام بدنم ملتهب شد پر ...

منم امدم خونه پوستم قرمز شده بود بعد یه ساعت خوب شد

منم امدم خونه پوستم قرمز شده بود بعد یه ساعت خوب شد

برای من چندساعت بعد ریخت بیرون انقدر التهابم شدید بود که دلم میخواست پوستم رو بکنم. یعنی اشکم دراومد تا چندروز هنوزم بعد ده روز بعضی جاها ملتهبه. به دکترم زنگ زدم گفت به احتمال زیاد به لیزر آلرژی دارم 😩

برای من چندساعت بعد ریخت بیرون انقدر التهابم شدید بود که دلم میخواست پوستم رو بکنم. یعنی اشکم دراومد ...

نه بابا درجه برده بوده بالا پوستتون سوخته،به لیزر کسی آلرژی نداره ،من نگاه کردم درجش زیاد بالا نبود ولی پوستم میسوخت بعدش در حد قرمزی بود که رفت

نه بابا درجه برده بوده بالا پوستتون سوخته،به لیزر کسی آلرژی نداره ،من نگاه کردم درجش زیاد بالا نبود ...

آخه اونموقع که داشت لیزر میکرد خیلی نمیسوخت. اگه درجه اش بالا بود باید اونموقع هم میسوخت. ولی این ماه رفتنی میگم درجه رو کمتر بزاره

تخفيف ويژه هايفوتراپي و لیزر

مطب دکتر الياسي

هايفو تراپي با قيمت باورنکردني فقط 1200 هزار تومن                              

رفع موهاي زائد، کربوکسي تراپي ، ميکرونيدلينگ، بوتاکس و تزريق ژل و پلاسماجت

در جشنواره تابستانه ما شرکت کنيد تا از تخفيف باورنکردني ما استفاده کنيد.

مشاوره رايگان بصورت تلفني

شماره تماس جهت هماهنگي:

02144810315

02144824713

آدرس: پونک سيمون بوليوار-روبروي مجموعه ورزشي شهيد کاظمي-مطب دکتر الياسي