2777
2789

بزنید نسیم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
خخخخ میدونم دکمه داره. کی بره تا کنار تلوزیون؟؟😥

😐😐😐 دیگه بهتر از اینه که از صبح تا شب آدم مجبور شه یه شبکه رو ببینه.

باور کن دلم میخواد خودم بیام براتون اون دکمه رو بزنم شمارو از این وضعیت نجات بدم😂

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الانم که داره تبلیغ خاویار بادمجون میده یعنی آلرژی دارم بهش

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
😐😐😐 دیگه بهتر از اینه که از صبح تا شب آدم مجبور شه یه شبکه رو ببینه. باور کن دلم میخواد خودم بیا ...

عزیزم شما لطف داری. من فقط بوی بارانو میبینم، از ساعت ۸و نیم نه میزنم شبکه ۱ تا وقتی تموم میشه همونه.

حالا امشبم از نه زدم شبکه ۳ هنوز هیچی 

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم
نه چیزیو از دست ندادی تا ی ساعت دیگم چیزیو از دست نمیدی چون فعلا داره رب چین چین تبلیغ میکنه

خاویار بادمجونه

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم
عزیزم شما لطف داری. من فقط بوی بارانو میبینم، از ساعت ۸و نیم نه میزنم شبکه ۱ تا وقتی تموم میشه همونه ...

شوخی میکنم عزیزم😚😚😚

الانک هلو شو بدم لیموشو بدم بود😑🍑

قبلش اون بود

شوخی میکنم عزیزم😚😚😚

میدونم فقط یادم رف ایموجی خنده بفرستم. 😂😂😂🤣🤣🤣

الانک هلو شو بدم لیموشو بدم بود😑🍑

از این تبلیغ متنفرم😑😑😑😑

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز